Тимошенко показала свої синці

Тимошенко показала свої синці
Омбудсмен Ніна Карпачова поширила фотодокази тілесних ушкоджень Юлії Тимошенко.

Фото оприлюднила Українська правда.

Знімки датовані середою, 25 квітня, тобто через п'ять днів після транспортування Тимошенко до лікарні, в ході чого, за її словами, було нанесено тілесні ушкодження. Фотографії зробила омбудсмен Ніна Карпачова.

Також Карпачова поширила ці фотографії серед дипломатів країн Європейського союзу в ході зустрічі, яка відбулася у п'ятницю в представництві ЄС у Києві.

Крім того, омбудсмен продемонструвала дипломатам експертизу ушкоджень Тимошенко, зроблену за фотознімками.

Оприлюднити фотодокази довелося після заяви прес-служби Партії регіонів про те, що історія з побиттям Тимошенко зрежисована для дискредитації керівництва України й відволікання від «злочинної діяльності» лідера опозиції.

«На наших очах розгортається черговий акт дивовижної провокації проти України, дискредитації керівництва нашої держави. Це добре зрежисована постановка все тих же майстрів політичних інтриг і брудних спекуляцій: пані Тимошенко і її штабу», – йдеться в заяві регіоналів.

«Хто при здоровому глузді, при тій увазі, що прикута до Тимошенко, зважиться хоч пальцем до неї доторкнутися? Хотілося б поцікавитися в Тимошенко і її поплічників: а чи готові вони подивитися в очі матерям, дружинам, дітям тих офіцерів, яких вони виставляють ґвалтівниками, садистами?» – зазначають у Партії регіонів.

Водночас у експертному висновку, зробленому після ознайомлення з фотографіями, сказано, що виявлені на тілі Тимошенко ушкодження – «результат дії твердих предметів».

«Вони могли бути заподіяні у строк не менше чотирьох-шести діб до моменту їх фотофіксації. Ушкодження на лівій верхній кінцівці могли виникнути при захватуванні кінцівки сторонньої рукою», – сказано в документі.

«Синець з внутрішньо-шкірними крововиливами, розташований на передній черевній стінці справа, також є результатом дії твердого предмету. За своєю формою та іншими особливостями найбільш вірогідно він виник внаслідок удару кулаком зі значною силою», – сказано в експертному висновку.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну Юлька, ну молодчина. Слів немає. Госпори бережи Юлю, хочу бачити той час коли вона їм всім покаже.......
Відповісти
Янукович запроторив Юлю в каталашку, але по-моєму вона ще більше проблем йому створює будучи там чим на волі. Я дивуюсь з мужності цієї жінки, а як вдалось фотік пронести так це взагалі загадка. Зараз в Качановке будуть Власову в труси заглядати при проходженні на зону.
Відповісти
Останні новини
Тимошенко показала свої синці
27 квітень, 2012, 14:15