Клімчук маніпулює думкою виборців, – експерт

Клімчук маніпулює думкою виборців, – експерт
Відзначаючи заслуги окремих народних депутатів у «вибиванні» державних коштів для Волині, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук маніпулює думкою виборців, – вважає регіональний представник громадської мережі ОПОРА Михайло Шелеп (на фото).

Про це Шелеп говорив 27 квітня на круглому столі, організованому громадським рухом ЧЕСНО.

«Коли представник влади виділяє когось із народних депутатів, і каже: ось цей добрий, а це поганий, то такі заяви з боку окремих посадовців – маніпуляція, вплив на свідомість виборців. Це не порушення закону, адже вибори офіційно не стартували, але це - маніпуляція», – вважає Шелеп.

Він нагадав, як голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час брифінгу 18 квітня, розповідаючи про виділені для Волині додаткових 60 мільйонів гривень, зауважував, що усі ці кошти допомогли «вибити» народні депутати-волиняни: Адам Мартинюк, Григорій Смітюх, Катерина Ващук, Ігор Палиця та Анатолій Горбатюк. Одночасно він згадав і депутатів – представників опозиції: Євген Кирильчук та Сергій Шевчук, на його думку, теж могли докласти зусиль, аби «вибити» гроші на області, утім не зробили цього.

«Якби ці народні депутати таке робити 4-5 років ому, – то не було питань. А такі старання у передвиборчий рік, і те, як на цьому акцентують увагу представники влади – наштовхують на думку, що це робить з метою добитися прихильності виборців», – зауважив Шелеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка це маніпуляція, коли називаються депутати, які щось зробили для області, а хтось тільки бла-бла-бла?! Тут Шелепу хтось грошей дав! :)
Відповісти
кожен день "дають"...
а щодо суті зауваження - якби ці народні депутати всі 5 років каденції так клопотались про область...,
а так перед виборами всі мастаки роздавати з державної кишені
Відповісти
Не погоджусь з Михайлом коли Клімчук каже "їздив з Смітюхом до Міністра фівнансів, гроші для області вибили..." :), це реальне бла бла бла... а коли депутати (неважливо з якої фракції ) справді забивають в держбютжеті пунктики по волинській областів на будвіництво і.т.п то думаю таких варто принаймні згадувати я вже некажу про те щоб хоча б запрошувати на відкриття таких закладів(правда по факту ситуація по іншому скаладається Клімчук нікому не дасть ленточку порізати :) крім себе коханого)... у нас є приклади депутатів "Волинських-киян" які тільки на папері з волині а всі питання лобіюють "незрозуміло" для кого...
Відповісти
Про які гроші можна говорити Є бюджет і баста Нехай Борис не піариться Навіщо це йому на старості Достойно віддійшов би
Відповісти
Назавжди закриваю ВолиньPost,бо продажні і нецікаві!
Відповісти
микола!
А ти думаєш для чого стільки сайтів відкрито?! Розумні люди здогадуються і знають, що за кожним стоїть дядько чи тітка з "мішком" грошей, так що ...! :)))
Ну а те, що там ще зовсім не досвідчені журналісти, ну так ... подивіться хто їх вчить в університеті або інституті! :))) А молодь йде в журналістику знаючи, що на "заказусі" можна заробити, а ще вибори у нас так часто, останнім часом, проходять! :)
Відповісти
Кононовіч. Ти як на новинні сайти заходиш, ти гроші журналістам платиш, за те що їх статті читаєш? Вони теж мають щось їсти. Дядько дійсно є за більшістью, і матеріал фільтрується, але не критично.
Відповісти
вірно написав Микола.Є бюджет і крапка повинні сами виділити кошти на будівництво,а не вибив(при радянській владі ДОСТАВ) і за це ПІАРИТЕСЬ,гидко сухати і читати .КОЗЛИ.
Відповісти
Останні новини
Клімчук маніпулює думкою виборців, – експерт
27 квітень, 2012, 14:46