Волинянин відмовився платити за пальне на російській заправці, бо бойкотує

Волинянин відмовився платити за пальне на російській заправці, бо бойкотує
У Піддубцях на Волині представник "Варти порядку" купив пальне на заправці "Лукойл" та вирішив не платити, мовляв, бойкотує російське.

Про це повідомив у Фейсбуці самооборонівець Богдан Климчук.

"Сьогодні о 4:30, разом із групою швидкого реагування Самооборони Волині виїхали по виклику депутата Віктора Прокопчука на заправку Лукойл, що в Піддубцях. Проблема була наступна: четверо чоловіків відмовлялися платити за пальне та вели себе агресивно. Один із чоловіків, до того ж пред’явив посвідчення громадського формування", - написав він.

Виїхавши на місце самооборонівці дізналися, що один із чоловіків пред’являв посвідчення «Варти порядку». Таким чином вони хотіли продемонструвати бойкот російським товарам в Україні. Хоча в підсумку вони пообіцяли все-таки оплатити пальне, - стверджує Климчук.

"Самооборона Волині проти продажу російських товарів, але, як на мене потрібно не лише не купувати, але й тиснути на владу, щоб заборонити ввіз товарів окупанта у законний спосіб", - вважає він.

"Інакше почастішають випадки, що люди купуватимуть російське і просто не розраховуватимуться, як ці хлопці. Не у виправдання, просто констатую: один із них стверджував, що напередодні повернувся із сходу, де забирав загиблих солдатів", - додає Климчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото протест. Заправився в окупанта, поламався трохи, а потім заплатив, щоб не відкрили справу. Чудова підтримка окупанта :)
Відповісти
Вдаримо пером демокартії по.... хом"ячках!!! ))
Відповісти
придуркі....
Відповісти
не п'янствівати треба, а брати зброю та відстоювати Державу! Поки ви гуляєте і напиваєтеся (руйнуючи чуже майно) - люди гинуть,а ви язиками плещете (патріоти срані), ще посвідчення "Варти порядку" бидлякам видали!!!!!!!!! ПОЗОРИЩЕ НА ВСЮ УКРАЇНУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Клоуни!!!
Відповісти
а де коменти типу - "ааа!!! бандіти!! на васток ідітє!! там пакажитє сібя"!!)))
Відповісти
використовуйте альтернативнивний транспорт - воли! Це дуже поцріотично...
Відповісти
Банальна крадіжка. Бойкотуєш - не купуй...
Відповісти
А йому дурну башку не відбили раптово...
Відповісти
по-нашому - це бойкот!
Відповісти
Якщо бойкотуєш - не заїжджай на АЗС окупанта. Якщо заїхав (знаючи наперед власника заправки), заправився пальним і маєш намір та можливість розпоряджатися майном (пальним), здобутим злочинним шляхом, то ти - шахрай, а не патріот, хоча з іншого боку - "взути кацапа" то є нормально.
Відповісти
Останні новини
Волинянин відмовився платити за пальне на російській заправці, бо бойкотує
08 серпень, 2014, 13:58