Лікарі поставили Тимошенко діагноз

Лікарі поставили Тимошенко діагноз
Німецькі лікарі, які обстежували Тимошенко, під час прес-конференції в Берліні повідомили про діагноз ув'язненої.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Лікарі берлінської клініки Charité, які два тижні тому обстежили колишнього прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко в Качанівській колонії Харкова, провели сьогодні в Берліні прес-конференцію, на якій повідомили про результати обстеження. Їх діагноз – хронічна грижа міжхребцевого диска.

Лікарі виключили будь-яку симуляцію симптомів з боку Тимошенко, і заявили про те, що її успішне лікування неможливе в Україні, де клініки не мають необхідного оснащенням і методики.

Лікарі заявили також про те, що вони наполягають на наданні Юлії Тимошенко можливості лікування в берлінській клініці, і готові їй допомогти. Голова правління клініки Карл Макс Айнгойпль сказав на прес-конференції у п’ятницю: «Ми відчуваємо свою відповідальність за здоров’я Юлії Тимошенко, яку після обстеження сприймаємо як свою пацієнтку. Ескалація подій навколо неї і голодування, яке вона проводить вже кілька днів, дозволяють припускати вплив на стан здоров’я пані Тимошенко і викликають необхідність в новому обстеженні, яке буде проведене нами найближчим часом».

Відповідаючи на запитання журналістів, Карл Макс Айнгойпль сказав, що оцінює можливість дозволу Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини як малоймовірну, однак, він знову наголосив:

«Ми готові прийняти тут пані Тимошенко, українські відповідні органи повинні бути готовими відкласти виконання вироку принаймні на обмежений час і привезти її до Німеччини».

Професор Айнгойпль звернувся до Президента України Віктора Януковича зі закликом: «Будьте президентом, який несе відповідальність за гуманітарні цінності, і дайте їй (Тимошенко) можливість лікуватися за кордоном у Європі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лікарі поставили Тимошенко діагноз
28 квітень, 2012, 10:25