У Луцьку відкрили школу боксу

У Луцьку відкрили школу боксу
У Луцьку стараннями влади та благодійників відкрили дитячу школу боксу.

Школу, що на вулиці Потебні, 50 урочисто відкрили 27 квітня, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

У приміщенні, яке Луцька міська рада передала громадській організації «Центр фізичної культури та оздоровлення», зробили капітальний ремонт, повністю замінили внутрішні мережі. Кошти на ці роботи виділив обласний благодійний фонд Бориса Клімчука «Рідна Волинь». Допомогу в облаштуванні приміщення надали й КП «Луцьктепло» та ВАТ «СКФ Україна».

Благодійний фонд нардепа Ігоря Палиці «Новий Луцьк» придбав боксерський ринг, 29 пар боксерських рукавиць та стільки ж боксерських шоломів, 4 боксерські тренувальні груші та гімнастичне устаткування.

На відкритті боксерського клубу Борис Клімчук зазначив: «Я розумію, що, можливо, це не найкращий зал в Україні, але для нас він буде найдорожчий. Тому що ми зробили його зусиллями багатьох людей».

«Вас тут дурному не навчатимуть, – звернувся він до вихованців закладу, – тут будуть вчити ставати чоловіками. Вас навчать тримати не тільки боксерські удари, але й удари життєві. Коли ви навчитесь їх тримати, то станете достойними громадянами України. Тому що такі зали поганих людей не виховують».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я хочу,дуже сильно ходити на бокс))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили школу боксу
28 квітень, 2012, 11:27