«Волинь» - «Карпати»: чекаючи на супердербі. ВІДЕО

«Волинь» - «Карпати»: чекаючи на супердербі.  ВІДЕО
У неділю, 17 серпня, відбудеться матч "Волинь"-"Карпати".

Поєдинки між «Волинню» та «Карпатами» - це завжди принципово, видовищно та емоційно. Цьогорічне дербі навряд чи змінить свій характер, - повідомляє прес-служба клубу.

«Карпатівці» наразі знаходяться на останньому місці в турнірній таблиці, зігравши у нічию в Ужгороді (2:2) і поступившись «Металургу» з Донецька (0:1) та «Дніпру» в останньому турі (0:4).

Окрім цього, «левів» підганятиме в битві з «хрестоносцями» й чинник прикрої для них поразки в останньому матчі цих команд.

У післяреволюційному Львові, в середині березня, «Волинь» мінімально перемогла завдяки супер-пасу Бікфалві та точному удару Козьбана наприкінці гри. Це була перша за 10 років перемога «Волині» у західноукраїнському дербі.

А двома роками перед цим, сталася й інша цікава подія у стосунках команд. В липні 2012 року «Волинь» і «Карпати» вперше зіграли в нічию (1:1).

Наступного літа в Луцьку було зафіксовано другу нічию і з таким же рахунком. Причому сюжет обох цих поєдинків був приблизно однаковим – «Карпати» дуже важко вивозили з Луцька заліковий бал, адже ігрова перевага господарів була майже тотальною.

Минулого року, наприклад, перемогти в Луцьку завадила фатальна і єдина у матчі помилка Віталія Неділька. Він запізнився з перехопленням і Гладкий вразив ударом головою дальній кут його воріт.

У складі обох команд завжди грало чимало виконавців, які встигли виступити і за «Волинь», і за «Карпати» або ж народилися у сусідніх регіонах.

Нині особливо виділимо присутність у складі «Волині» Валерія Федорчука та Євгена Бохашвілі.

Минулого року вони були основними гравцями «Карпат», перебуваючи там в оренді, нині ж захищають кольори «Волині», щоправда, також в оренді.

Можливо, з третьої спроби «волиняни» подарують своїм трибунам перемогу у дербі з «Карпатами»? Тим більше, що у попередніх двох матчах «Волинь» показала хорошу гру, але не підкріпила її результатом.

Матч розпочнеться 17 серпня, в неділю, о 19:30 на стадіоні «Авангард» (Луцьк).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
які розваги ?який футбол Ви там що обкурилися ? Кварц уже не раз підтверджує що він не розумна людина! якщой проводити матч то вирочку від проданих білетів витрачати на благодійність ! а то кожен день втрати, люди гинуть, а хтось собі буде пивко пити й футбол дивитися ! хватить що під час БАндерштату в околицях парку в радіусі 300 метрів пили пиво, а далі йшли на танці !!!!
Відповісти
Останні новини
«Волинь» - «Карпати»: чекаючи на супердербі. ВІДЕО
15 серпень, 2014, 10:35
Луцьк - 24-ий в рейтингу міст
15 серпень, 2014, 10:18