Сини депутата Голєвої показали на що здатні. ФОТО

Сини депутата Голєвої показали на що здатні. ФОТО
Найкращі учні єдиної у Луцьку рок-школи показали, чому навчилися за п’ять місяців, зігравши разом з викладачами перший звітний концерт.

Концерт Rock School GARAGE відбувся 29 квітня у клубі «Майдан».

Сцена, на якій свого часу виступали такі гурти як Юркеш, The ВЙо, Гайдамаки, Мертвий півень, Тартак, Мері, MadHeads, чотири години приймала новачків у сфері рок-музики. Ними стали найкращі учні школи, яким є вже, що показати.



Зважаючи на те, що це перший концерт, підтримати своїх учнів вийшли на сцену й викладачі. Вони виконали 18 пісень легенд рок-музики: Papa Roach, Metallica, Guns&Rouses, RHCP, Sting і, звісно, AC/DC. До речі, на пісню останніх Back in Black музиканти зробили кавер-версію українською мовою.



Пісні підбирали викладачі з учнями, враховуючи смаки і складність виконання. Координатори школи кажуть, що в подальшому будуть готувати українські рок-пісні і акустичні концерти, як тільки рівень виконання стане вищим.



Загалом у школі навчаються 40 учнів. Один з координаторів рок-школи Володимир Хомич розповів, що більш з учнів – це хлопці, однак року навчаються і шестеро дівчат. До речі, деякі з них показали свої уміння під час звітного концерту.



«Найменший вік учасниці 12 років. Ця дівчина грає на гітарі. Найстарший учень, якому 27 років освоюю барабани. Загалом у нас працює шестеро викладачів. Зараз є чотири групи грі на електрогітарі, дві групи грі на барабанах і по одній групі грі на бас-гітарі і по вокалу», - розповідає Володимир Хомич.




Учні займаються вісім разів на тиждень по дві години, окрім цього відвідують майстер-класи та мають змогу у будь-який час на інструментах Rock School GARAGE.



Підтримати своїх дітей на звітних концерт прийшли і їхні батьки.

До слова, у якості гостів школи, керівники запросили виступити гурт «Голєв» - 10-річного барабанщика Нікіту і 12-річого гітариста Миколу.



Найвідданішими фанами юних рокерів стала депутат міської ради Олена Голєва та її чоловік Микола. Хоча як зізналася депутатка вона сама не є прихильницею важкої музики.


ФОТО – Оксани Цимбалюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: музика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
lol)
http://www.golevmusic.com/
Відповісти
На момент публікації майже 19 тис переглядів :) http://m.youtube.com/#/watch?v=84fvvAtBdms
Відповісти
За 16 годин - вже 77 тисяч переглядів на YouTube :)
http://m.youtube.com/#/watch?v=84fvvAtBdms
Відповісти
НЕ НА ТЕБЕ Ж ДИВИЛИСЯ......
Відповісти
посилання для немобільних пристроїв
http://www.youtube.com/watch?v=84fvvAtBdms
Відповісти
Ого, о це так показали.
Відповісти
Останні новини
Сини депутата Голєвої показали на що здатні. ФОТО
02 травень, 2012, 13:27