«Молодіжки» «Волині» і «Арсеналу» зіграли в нічию

«Молодіжки» «Волині» і «Арсеналу» зіграли в нічию
«Молодіжні» команди «Волині» і «Арсеналу» зіграли в нічию матч 29-го туру юнцької першості.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Анатолій Пісковець у цьому поєдинку міг розраховувати на двох гравців «основи» – Сашу Стевича, який відновлюється після травми, та Рамона Лопеса, котрий відбував дискваліфікацію за четверте попередження у сезоні. Також після ушкодження знову вийшов на поле Роман Карасюк. А Євген Пічкур взагалі не поїхав до Києва через мікротравму.

Поєдинок у Борисполі проходив за відчутної спеки, що й зумовило повільні швидкості в матчі. Особливе незадоволення тренери молодіжного складу «Волині» виявили першим таймом. «Волинь» не заволоділа серединою поля, віддала ініціативу «Арсеналу». І навіть за такого перебігу подій мала дві нагоди відкрити рахунок, які, втім, не використала.

По перерві гру оживив вихід Марковця і Мучака, гості заволоділи ініціативою й один тільки Олексій Бабир мав чотири нагоди відкрити рахунок. На жаль, досягти бажаного ані нашому форварду, ані його партнерам так і не вдалося, - йдеться у повідомленні.

«Рахунок на табло – 0:0, певне незадоволення грою присутнє, хоч радує те, що хлопці виявили характер, борючись і проти суперника, і проти погоди», – підсумував матч клубній прес-службі старший тренер «молодіжки» Анатолій Пісковець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Молодіжки» «Волині» і «Арсеналу» зіграли в нічию
02 травень, 2012, 14:40