Здачу в аптеці дають пігулками

Здачу в аптеці дають пігулками
Мешканка Володимира-Волинського Наталія Кузнєцова поскаржилася на обслуговування в аптеці «Мед-сервіс», що на вулиці Ковельській: тут, каже жінка, дуже мале приміщення та ще й здачу діють таблетками.

Про цей випадок розповідає Місто вечірнє.

Жінка розповіла, що, неповоротка в силу похилого віку, вона ледве протиснулася у вузький прохід між стелажем і скляною вітриною. Зачепила якийсь флакон, нахилилася за ним – впав інший.

Крім того, стверджує покупець, ціни в «Мед-сервісі» завищені на гривню-дві.

Вона зробила покупку, й у провізора забракло 25 копійок на здачу. Працівник запропонувала старенькій дві пігулки вітаміну С.

«Її запитали, чи можна дати здачу вітамінами, жінка погодилася», – так пояснює завідуюча аптекою Мар’яна Пилипюк.

Втім, назву двох таблеток, відрізаних від великого блістера, жінка запам’ятати не змогла – на зворотному боці після ножиць вцілів хаотичний набір букв. Термін придатності пігулок теж був невідомий.

В обласному управлінні охорони здоров’я цю ситуацію прокоментував заступник начальника Валерій Кацаман.

«Згідно із законом «Про правила торгівлі лікарськими засобами», площа аптечного торгового залу повинна бути не меншою 18 квадратних метрів, щодо пігулок на здачу… Бачиш, до чого додумалися. Звісно, це заборонено. Спільно з інспекцією контролю за лікарськими засобами ми проконтролюємо діяльність вищеназваної аптеки», – зазначив Кацаман.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перш ніж обговорювати конкретну аптеку, потрібно було провести "акцію" у всіх аптеках Володимира-Волинського. Доречі, у жодному банку міста неможливо розміняти купюри на копійки номінало 1,2,5,10 та 25 копійок, то звідки ж аптеки і магазини мають брати копійки щоб давати решту покупцям, якщо навіть їх немає у банках.То можливо потрібно було більш об'єктивно підійти до цієї проблеми "здачі" і покупців і розглядати це питання на рівні держави. Жінка стверджує, що ціни у цій аптеці вищі на гривню-дві, то навіщо було купувати медикаменти у цій аптеці. Моя особиста думка це те, що ця стаття є замовлена аптеками-конкурентами. Бо стаття називається "Здачу в аптеці дають пігулками", а тут просто взяли і "облили брудом" дуже хорошу аптеку, в якій працюють привітні люди.
Відповісти
Як ви підробляєте копійки як говориться "флаг вам в руки "!!!Аптек і інших закладів прошу не чіпати!
P.S.Я звичайно розумію вам за це гроші платять,але навіщо обливати брудом хороше місце)Якщо вам не подобається не ходіть!Я розумію що конкуренти вас підкупили і ви маріонетки ,але це не по людськи!!!
Відповісти
Я вважаю перш ніж писати такі речі,потрібно перевірити правдивість цієї інформацію. Особисто мені,дуже подобається ця аптека:Велика кількість асортименту,привітний персонал. Місця там теж достатньо,в мене бабушці 69 років,і вона відвідує цю аптеку часто,і я запитувала її думки,і не почула поганого відгуку.
Відповісти
Останні новини
Здачу в аптеці дають пігулками
03 травень, 2012, 17:40
У Ковелі горів кар'єр
03 травень, 2012, 16:54