Луцького міліціонера судитимуть за фальсифікації

Луцького міліціонера судитимуть за фальсифікації
Прокуратура Луцького району спрямувала до суду справу щодо екс-працівника міліції, якого звинувачують у зловживанні службовим становищем.

Про це повідомляють у прокуратурі Волинської області.

Прокуратура Луцького району закінчила досудове слідство і спрямувала до суду кримінальну справу щодо екс-працівника міліції, яка була порушена за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364,ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України – службове підроблення та зловживання службовим становищем працівником правоохоронного органу.

Як розповів начальник відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури Олександр Назарук, досудовим слідством встановлено, що оперуповноважений служби боротьби з економічною злочинністю Л., зловживаючи своїм службовим становищем, вирішив пришвидшити власне кар’єрне зростання в органах міліції.

Молодий офіцер розпочав з покращення статистичних показників своєї роботи. Але, активну боротьбу зі злочинністю капітан міліції штучно імітував… на папері, а не в реальній дійсності. Він підробив протокол оперативної закупки, здійснив її без участі понятих, так само підробив підписи понятих та свідків, оформляючи важливі службові документи. Правоохоронець порушив закон, діяв на шкоду загальнодержавним інтересам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І виправдають або дадуть умовно.
Відповісти
В УБОЗІ таке сплош і рядом. Однак прокуратура очі закриває. Є там такий Андрійчук, фармазонить закупки аж гай шумить. Прокуратура цього не бачить.
Відповісти
А це правда. Нявкніть сцикуни... Прореагуйте сміливці...
Відповісти
Останні новини
Луцького міліціонера судитимуть за фальсифікації
03 травень, 2012, 17:50