З політради «Батьківщини» вийшли Турчинов, Яценюк і Аваков

З політради «Батьківщини» вийшли Турчинов, Яценюк і Аваков
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про те, що вийшов політради "Батьківщини" разом з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та спікером Верховної Ради Олександром Турчиновим та ще 13 політиками.

Про це пише ТСН.

Окрім спікера, глави уряду та голови МВС з політрадою "Батьківщини" "попрощалися" Тетяна Денисова, Андрій Парубій, Сергій Пашинський, Андрій Пишний, Максим Бурбак, Михайло Хміль, Михайло Апостол, Леонід Ємець, Павло Петренко, Лілія Гриневич, Валерій Головко, Костянтин Матейченко та Валерій Лунченко.

Аваков повідомив про те, що під час зустрічі політради наголошував на необхідності трьох кроків – єдності всіх демократичних та "майданівських" сил, обєднання "Батьківщини" з партіями "За Україну", Європейської партією та низки інших політсил, а також прийняти парадигму, що майбутні парламентські вибори - "це по суті вибори прем'єр-міністра та уряду".

За його словами, ці пропозиції викликали бурхливу дискусію та непорозуміння серед членів політради. Також політики не змогли дійти консенсусу у процесі формування лідерів виборчого списку та презентації його виборцям.

"Мені шкода, але я знову змушений чесно сказати - з тією думкою до якої схилилися мої друзі і сама ЮВ (Тимошенко - Ред.) - я не згоден. Емоції взяли верх... Я сам дуже емоційна людина, але ми говоримо про долю країни, в дуже відповідальний момент. Чи час гратися в емоції і амбіції?" - написав міністр на своїй сторінці у Facebook.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З політради «Батьківщини» вийшли Турчинов, Яценюк і Аваков
27 серпень, 2014, 12:14