Дем’яненку не подобається, коли згадують про Кварцяного

Дем’яненку не подобається, коли згадують про Кварцяного
Керівництво ФК «Волинь» дуже просить уболівальників не використовувати під час матчів піротехніку, адже клуб за це отримує штрафи.

Про це і не лише йшла мова під час неформальної зустрічі гравців футбольної команди «Волинь» із фанатами 7 травня у кафе «Стоп-кадр».

На годинну зустріч із футбольними вболівальниками приїхали усі гравці «Волині» на чолі з головним тренером Анатолієм Дем’яненком.

Фанатів цікавила реконструкція стадіону «Авангард» та тренувальної бази у селі Дачне, що під Луцьком. Вболівальникам розповіли, що нині готується технічна документація, а проекти на стадії розробки. До слова, реконструкція і стадіону, і тренувальної бази відбуватиметься одночасно.

Цікавились вболівальники і планами клубу щодо нових гравців у майбутньому сезоні, а також, чи залишиться у складі команди нападник Майкон Олівейра.

Головний тренер натомість зазначив, що загадувати наперед не береться, мовляв невдячна це справа, а стосовно Майкона сказав, що над цим ще треба поміркувати.

Також прихильники ФК «Волинь» цікавились, чи планує клуб спорудити на території стадіону фан-шоп, на що отримали ствердну відповідь. Але у найближчих планах поки – налагодити продаж футбольної атрибутики через сайт клубу, а вже згодом – і через фан-шоп.

Один із вболівальників під час зустрічі розповів футболістам, що фанатам «Волині» і досі дуже соромно за програш у Львові, коли волинський клуб поступився львівським «Карпатам» із рахунком 1:0.

«У нас є один-єдиний принциповий суперник. Це «Карпати». Можна програти кілька ігор підряд. Одну, дві, три, чотири, п’ять. Але якщо ви виграєте у «Карпат», вам все прощається», – висловився емоційний уболівальник.

Особлива для футбольних фанатів тема – піротехніка, без якої найпалкіші вболівальники не бачать сенсу приходити на матчі, тому на зустрічі вони й намагались допитатись у футболістів, чи їх надихають фаєри та кольоровий дим на трибунах.

«Ви розумієте, що ми за все це платимо?» – звернулась до вболівальників генеральний директор клубу Євгенія Жуховицька.

«Нам то приємно, але клуб має через це проблеми», – пояснив вболівальникам півзахисник Сергій Пилипчук, а капітан Сергій Сімінін додав, що таке активне вболівання футболістам навіть допомагає, хоч піротехніка і заборонена на футболі.

За словами Євгенії Жуховицької, за нинішній сезон керівництво Прем’єр-ліги оштрафувало ФК «Волинь» на 145 тисяч гривень – усе це через неналежну поведінку вболівальників.

«Краще за ці гроші купити автобус і возити вас на виїзди. Ми ж за ті гроші можемо зробити більше критих трибун і ще багато чого», – пояснила Жуховицька.

Під час зустрічі деякі вболівальники обмовились і про колишнього тренера «Волині» Віталія Кварцяного. Цікавились у футболістів, наскільки змінилась атмосфера у клубі зі зміною тренера. Утім Анатолій Дем’яненко попросив не формулювати його підопічним таких провокаційних та некоректних, на його думку, запитань.

Також Дем’яненко розповів, що «Волинь» налаштована тільки на перемогу в матчі із луганською «Зорею», що відбудеться 10 травня. А вже 10 липня команда відбуде на збори у Словенію.

Нагадаємо також, під час цієї зустрічі нападник ФК «Волинь» Олександр Пищур зізнався, що йому не подобається, коли вболівальники скандують «Слава Україні!».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не подобається скандування Слава Україні? Це через те,що в команді багато не україців. Тоді вболівати не буду більше...
Відповісти
Останні новини
Дем’яненку не подобається, коли згадують про Кварцяного
08 травень, 2012, 10:00