Серед українських військових знову є втрати

 Серед українських військових знову є втрати
За минулу добу загинули троє українських військових, ще двоє були поранені.

Про це повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, - інформує Радіо Свобода.

Крім того, за його даними, Міжвідомчий центр при СБУ в понеділок після тривалих і напружених переговорів з бойовиками звільнив п’ятьох прикордонників, захоплених під час боїв під Новоазовськом 25 серпня, трьох військових Збройних сил і чотирьох бійців Національної гвардії.

Як заявив Лисенко, діяльність силових підрозділів України спрямована на реалізацію режиму припинення вогню, про який сторони домовилися 5 вересня 2014 року. Натомість терористи постійно порушують договір.

За даними Андрія Лисенка, у Донецькій області обстрілів зазнали Авдіївка, Жданівка, Нижня Кринка, Тоненьке, Славне, Попасне, Оленівка, Майорське, Верхньоторецьке, Дебальцеве, Малоорлівка, Мар’їнка, Комишуваха, Криничне, Путепровід, Гранітне, Рідкодуб, аеропорт Донецьк, курган Гостра Могила.

У Луганській області – Станиця Луганська, Донецький, Міус, Центральний, Щастя, Чорнухіне, Золоте.

В РНБО повідомили, що найбільшу активність бойовики проявляють на Донецькому і Луганському напрямах, намагаються відтіснити українські підрозділи з позицій у районі Донецька, Авдіївки, Дебальцевого і Щастя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надо дать народу Донбасса неделю чтобы покинули его кто не успел или не захотел его личное дело и дать по этим захваченным территориям со всего чего можно сравнять с землёй за пару лет можно отстроить заново зато не будут больше гибнуть солдаты мирное население террористиам можно стрелять с градов убивать людей а нашим нельзя должна быть чёткая позиция сравнять те все захваченные территории с землёй политическими манёврами это не ришить давно понятно
Відповісти
Останні новини
Серед українських військових знову є втрати
16 вересень, 2014, 13:37