Волинян просять допомогти батальйону «Айдар»

Волинян просять допомогти батальйону «Айдар»
Зробити посильний грошовий внесок на матеріальне забезпечення добровольчого батальйону «Айдар», де нині воює чимало волинян, просять представники громадських організації області.

У зверненні до громадян представники ГО «Територія 2.2», «Автомайдан Волинь», УНСО-ВОЛИНЬ, «Правого сектору» та Волинської обласної організації інвалідів зазначають, що після повного укомплектування 8-ої сотні батальйону «Айдар» зібрані кошти, що залишуться, підуть на допомогу іншим добровольцям.

Також вони наголошують, що благодійники, які надали «айдарівцям» матеріальну допомогу, матимуть змогу перевірити рух та використання зафондованих коштів. Прізвища ж усіх меценатів, за їх бажанням, будуть оприлюднені в місцевих ЗМІ.

Банківські реквізити для грошового переказу: рах. 26006402901, Благодійний фонд «Ефективне суспільство» (код 38691749), АТ Райфайзен Банк Аваль, МФО 380805.

Призначення платежу: «внесок на програму «Допомога 8-ій афганській сотні самооборони майдану батальйону «Айдар».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ледарям і неробам!
Відповісти
тим,хто чинить військові злочини,розбійними нападами,розбоями,шантажем місцевого населення...тюряга за вами плаче браття!
Відповісти
Можливо. Тільки - це не до восьмої сотні.
Відповісти
Зібрати кошти це , звичайно, благе діло - але ми тримаємо постійний звязок з керівництвом батальону. Володієм інформацією щодо реальних потреб волинських бійців. І можемо запевнити - всі потреби закриваємо, як закривали починаючи з травня місяця. На данний час бійці, які знаходяться на передовій, забезпечені бронежилетами на 100 відсотків, касками, амуніцією, формою, медикаментами,взуттям, а також автотранспортом. В нас виникає резонне питання - хто конкретно з Айдару дає такі запити, на кого цільово має піти допомога? Зокрема ми координуєм потреби і їх реалізацію з командирами рот, начальником штабу та старшиною. І особисто доставляєм щотижня як мінімум. Тільки що спілкувалися з командиром роти афганців - Віктор "Бача". В телефонному режимі. Так от, він заявив що афганці стовідсотково забезпечені, і він нічого не знає про те, що хтось веде збір коштів.
Відповісти
куда делись братья Хомяк из "Айдара", которые попали в засаду. Может вы еще знаете кто наших парней "сливает" сепарам?
Відповісти
Не все так як Ви кажете. Нажаль. Бо все набагато складніше.
Відповісти
це на передвиборчу агітацію?
Відповісти
Про що говорите??? На чому рекламуєтесь? Вчитайтесь в текст звернення! Збагніть його! Це зойк біди. Це попередження про загальну трагедію. Це про те, коли, через твою гординю, одного дня ввалить російська ракета в твою волинську хату. Не будь придурком. Не підспівуй швалі, яка привела до влади Януковича-Путіна.
Якби ви знали і розуміли те, що насправді відбувається, якби ви були принаймні людьми практичними, а не здєланими російськими серіалами на ТБ, то не стали б висловлюватись про те, що не здатні збагнути, не зрозумівші наслідки для країни, поза межами якої ви лайно. В боротьбі за життя не може бути конкуренції. Схаменіться! Ви не отримаєте всю Україну. Хіба що вона, вільна від москаля і хохла, дозволить тобі в ній бути.
Відповісти
Не перебільшуйтесь! Не бериться брати на себе те, що не потягненте.Не удавйте, що знаєтесь на віськових справах. Не дуркуйт! Армія, війна тільки те і роблять, що потребують. Ваші аргументи глупі. Армія ніколи, особливо в умовах війни, не насичується, бо це рух між життям і смерттю. Тому армія потребує стількиЮ скільки потрібно, а не скількі самооборна придумає, яка складається з тих, хто ніколи не пержив свісту куль, смороду врожих танків.
Відповісти
Останні новини
Волинян просять допомогти батальйону «Айдар»
16 вересень, 2014, 14:21