На лучан чекає «диво на льоду»

На лучан чекає «диво на льоду»
У переддень Святого Миколая, в неділю, 18 грудня на катку «Снігова Королева», що на вулиці Чорновола, 3 у Луцьку, відбудеться благодійна акція «Диво на льоду» - о 12.00 на каток вийдуть хокеїсти місцевого клубу «Спарта» і разом з Дідом Морозом привітають діток зі святом Святого Миколая.

Благодійна акція на катку «Снігова королева» організовують передусім для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Програма заходу передбачає показові виступи «спартанців», а також віншування подарунками від Діда Мороза та Снігуроньки, неформальне спілкування за солодким столом.

«Маленькі хокеїсти-миколайчики щиро вірять у те, що «Диво на льоду» допоможе їм знайти нових друзів, які разом з ними невдовзі стануть справжньою професійною командою спортсменів», - впевнені організатори благодійної акції.

Нагадаємо, «Диво на льоду» розпочнеться о 12.00 на катку «Снігова королева», що на вулиці Чорновола,3 у Луцьку.

Довідка.

На сьогодні у банку даних сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей перебуває 228 сімей, у яких виховуються 422 дитини.

У «Хокейному клубі Спарта» займається 60 дітей. Одне із завдань громадської організації – залучення до розвитку здорового способу життя дітей, батьки яких не мають змоги оплатити заняття у спортивних гуртках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На лучан чекає «диво на льоду»
18 грудень, 2011, 10:02