Футболіст «Волині» розповів, як його привітала дружина

Футболіст «Волині» розповів, як його привітала дружина
Луцька футбольна команда «Волинь» у останньому матчі сезону з ФК «Зоря», що відбудеться 10 травня, сподівається подарувати фанам довгоочікувану перемогу на власному полі.

8 травня клуб провів відкрите тренування на стадіоні «Підшипник».

Тренування виявилося святковим. Адже спочатку вітання від команди і тренера Анатолія Дем’яненка отримав форвард Майкон Олівєра, який якраз цього дня святкував своє 24-річчя.

Бразилієць зізнався, що отримав від дружини в якості подарунка останню модель iPhone. Утім, додав що гарним подарунком для нього також стане визнання кращим бомбардир сезону, тому Майкон має гарну мотивацію показати справжній клас у грі з «Зорею».

«Треба подумати, що говорить директор, тренер», - зазначив Майкон щодо свого виходу з «Волині».

Від журналістського колективу наставник «Волині» Дем’яненко отримав ікону Георгія Побідоносця з побажанням перемог команді та подякою за непогану гру у сезоні.

«Будемо старатися, адже граємо вдома. Ви знаєте, що ми вдома не виграли жодної гри. На виїзді виграли, а вдома – ні. Тому звичайно хотілося аби хлопці показали гарну гру, виграли і пішли спокійно у маленьку відпустку», - каже Дем’яненко.

«Ми перебудовували гру, у мене власне бачення футболу. Щось не виходило, але ясно, що прийшов новий тренер, аби перестроїтися потрібен час, аби футболісти зрозуміли, що від них хочуть, як хочуть, у який футбол грати. Тому проблеми були, не вийшло, не зміг їх налаштувати на «Оболонь», - прокоментував Дем’яненко.

Тренер «Волині» додав, що команда показувала непоганий футбол з лідерами чемпіонату України, тобто ФК «Шахтер» та «Динамо».

Головна задача на міжсезоння – привести гравців на трансферному ринку. Дем’яненко каже, що «Волині» потрібні атлетичні, здорові, швидкісні гравці. Крім цього керівництво клубу працює над тим, аби залишити Майкона у складі команди.

Після останньої гри команда поїде у відпустку та на збори. Відтак чемпіонат «Євро-2012» вони будуть дивитися по телевізору.

«Були ігри добрі, були – ні. Головне, що залишилися у прем’єр-лізі», - зазначив півзахисник Сергій Пилипчик. Він додав, що прагне подарувати вболівальникам довгоочікувану перемогу у домашньому матчі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футболіст «Волині» розповів, як його привітала дружина
09 травень, 2012, 12:39