Вогнем і піротехнікою Луцьк відсалютував Перемозі

Вогнем і піротехнікою Луцьк відсалютував Перемозі
Святкування 9 Травня у Луцьку закінчилося традиційним салютом біля Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та вогняним шоу вуличних артистів.

Головні дійства, присвячені Дню перемоги відбулися у першій половині дня.

Нагадаємо, містом пройшовся парад, а на меморіалі вічної слави відбувся мітинг-реквієм. Потому головні святкування перемістилися у Центральний парк, де пригощали солдатською кухнею і танцювали воєнний вальс.

У якості розваг для лучан запропонували слухати концерт «Дзвенить піснями Перемога», який тривав до 22:00. Фронтові й козацькі пісні глядачі слухали при вході в парк. А дехто ще й пританцьовував.









Літературні розваги відбувалися на «Книжковому пасажі», де пройшов вечір «Зустріч поколінь». Свої вірші тут зачитали ветерани війни полковник у відставці Михайло Єрлін та Валерій Єфименко.




Більшість же лучан просто прогулювалися парком у вихідних день, фотографувалися з дітьми, каталися на атракціонах, слухали музикантів у рамках проекту «Мистецька вулиця».












Офіційно святкування завершилося десятихвилинним салютом.






Однак вуличні артисти вирішили продемонструвати свою майстерність, «дихаючи вогнем» чи демонструючи танці з палаючими факелами.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вогнем і піротехнікою Луцьк відсалютував Перемозі
10 травень, 2012, 13:45