Кварцяний розкритикував Луческу

Кварцяний розкритикував Луческу
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний розкритикував свого колегу з "Шахтаря" Мірчу Луческу за його позицію щодо формату цьогорічного Кубка України.

За словами Луческу, проводити два матчі в кожному раунді турніру - недоцільно, - пише Дзеркало тижня.

Однак Кварцяний вважає, що в умовах, коли в чемпіонаті і так проводиться менше ігор, ніж раніше, це хороший варіант, щоб тримати команду в ігровому тонусі.

На питання, чи не шкодує Кварцяний, що після перемоги над "Дніпром" його "Волинь" повинна зіграти повторний поєдинок, Кварцяний відповів обуренням щодо постійних претензій "Шахтаря".

"Головне, що "Шахтар" чимось незадоволений. Вони ж диктують правила, регламент. Вони пишуть жеребкування - все робить "Шахтар". Вже вся друга ліга пограла з ними, зараз перша буде грати. І все їх щось не влаштовує", - зазначив Кварцяний.

"Шахтар" у розіграші Кубка у сезоні-2013/14 отримав легкий шлях до фіналу, коли зустрічався з командами першої та другої ліг українського чемпіонату. У нинішньому Кубку донеччани в 1/8 фіналу отримали в суперники один з найбільш прохідних варіантів - першоліговий ФК "Полтава", - повідомляє видання.

Нагадаємо, що "Волинь" здолала "Дніпро" 1:0 у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України. Зустріч у відповідь відбудеться 29 жовтня у Дніпропетровську.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Порошенко продає бізнес
29 вересень, 2014, 10:37
Кварцяний розкритикував Луческу
29 вересень, 2014, 10:25