«Мене звільнили, бо побачили в мені конкурента» - Юрій Цейко*

«Мене звільнили, бо побачили в мені конкурента» - Юрій Цейко*
Своє звільнення з посади голови Луцької райдержадміністрації Юрій Цейко пов’язує зі своїм наміром балотуватися на посаду народного депутата: мовляв, влада побачила в ньому конкурента.

Про це Юрій Цейко заявив під час прес-конференції у Луцьку.

Раніше, 20 вересня, Юрія Цейка звільнили з посади голови Луцької РДА. Призначений на цю посаду він був у квітні 2014 року.

«Темою нашої розмови могли б бути результати моєї роботи на посаді голови РДА. І хоч за 5 місяців багато встигнути неможливо, все ж успіхи у мене були. До прикладу, з моєї ініціативи змінилися підходи до проведення тендерів: у них змогли брати участь не лише ті підприємці, що робили це завжди. Почали перемагати у тендерах і ті, які за менші гроші пропонували такої ж якості послуги. Ми змогли економити кошти», - розповів Юрій Цейко.

«Але коли я рішив балотуватися до Верховної Ради, і навіть взяв відпустку за власний рахунок – мене звільнили. Напевно, влада побачила, що я можу скласти комусь конкуренцію, тому в такий спосіб вирішила мене усунути», - додав Цейко.

Водночас він заявив, що не боїться влади.

«За ці п’ять місяців роботи на посаді голови РДА я зрозумів, що країну треба міняти. А по-справжньому її можна змінити тільки «згори» - у парламенті. Все починається звідти», - вважає кандидат.

«Мене дивує, коли чиновники розповідають, що вони їдуть до Києва «вибивати» гроші для регіону. Такого не повинно бути. Повинна бути чітка схема фінансування регіонів. А для того повинна бути подолана корупція – мусять перестати красти. Тоді відразу люди це відчують і заживуть» .

«У активних людей є два варіанти: або боротися з системою або виїжджати з цієї країни. І українці довели, що виїжджати не хочуть, а готові боротися за зміни. Однією з рушійних сил Майдану був саме середній бізнес – підприємці, яким набридло беззаконня», - пояснив свою мотивацію ти у депутати Юрій Цейко.

Він підтвердив, що сам був активним учасником київського Майдану.

Юрій Цейко запевнив, що не є «чиїмось» кандидатом, на вибори йде безпартійним і самовисуванцем, а виборчу компанію проводить виключно за власні кошти, зароблені на сімейному бізнесі.

На прес-конференції Юрій Цейко представив своїх довірених осіб. Ними стали авторитетний підприємець з села Городище Луцького району Анатолій Никонюк, заступник голови Асоціації фермерів і землевласників Волині Руслан Хомич, а також лучанин Олександр Тимощук – тато знаменитого футболіста Анатолія Тимощука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цейко наш нардеп!
Відповісти
Цейко порядна і чесна людина!
Відповісти
на 20 окрузі краще Цейка немає
Відповісти
як на мене, політик - нового формату...
Відповісти
Нормальний мужик. Дуже багато допоміг і допомагає загалом солдатам в АТО і конктетно нашій 2-ій Волинській роті роті в Айдарі.
Відповісти
ага...і щоб підкреслити свою порядність замовив рекламний текст на ВП.
Відповісти
Кандидатура Кревського на пост голови РДА була озвучена Гунчиком набагато раніше,ніж пішов у відпустку Цейко.Так що все вже було вирішено зверху.
Відповісти
крепкій господарник!нікого не звільняти років двадцять...вони досвідчені керівникі(бахтєєва)...він ще звільнив з десяток по державі..таких же ргд...мста..
Відповісти
Особисто з ним був на неодному Майдані. В коментах немає жодного звинувачення в його сторону. То може вже люди, обирайте порядних, чесних депутатів.
Відповісти
Останні новини
Порошенко продає бізнес
29 вересень, 2014, 10:37
«Мене звільнили, бо побачили в мені конкурента» - Юрій Цейко*
29 вересень, 2014, 10:26