На Волині кандидат в депутати підкуплює виборців книгами, - «Опора». ВІДЕО

На Волині кандидат в депутати підкуплює виборців книгами, - «Опора». ВІДЕО
Кандидат в народні депутати України Людмила Кирда проспонсорувала закупівлю книг для Маневицької центральної районної бібліотеки.

Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА зафіксував, коли Людмила Кирда вручала конверт з грошима директору Маневицької центральної районної бібліотеки Галині Халик. Це відбулося 29 вересня в приміщенні Маневицького районного будинку культури під час урочистостей з нагоди всеукраїнського Дня бібліотек та ювілею Маневицької центральної районної бібліотеки.

Екс-голова Маневицької районної державної адміністрації, депутат Волинської обласної ради Людмила Кирда є кандидатом в народні депутати по одномандатному виборчому округу №23 (смт Маневичі) від політичної партії ВО «Батьківщина».

В районному будинку культури вона займалась агітацією та критикувала нардепа з Волині Ігоря Єремеєва. При врученні конверту з грошима зазначила, що це невелика сума.

«Хочу внести свій невеличкий внесок, щоб діючий директор Галина Павлівна на свій розсуд докупила ту книжкову добірку, яка необхідна бібліотеці», - сказала Людмила Кирда на сцені.

«Я прийняла рішення, це не особисто моє рішення йти в народні депутати України... Для мене непринципово здобути мандат народного депутата. Для мене принципово, щоб не пройшли ті народні депутати, які працювали в тій Верховній раді до цього, які спровокували Майдан», - заявила Людмила Кирда.

Я розраховую і прошу вашої підтримки в цій нелегкій боротьбі. Тому, що я добре розумію, що діючий народний депутат Ігор Миронович Єремеєв маючи такий грошовий запас, сьогодні буде cкрізь роздавати, скрізь купляти... Я просто до вас звертаюся, не продавайте свій голос, не продавайте Україну», - додала вона.

нагадуємо, що згідно частини 14 статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», проведення агітації у поєднанні з наданням виборцям чи установам певних матеріальних цінностей, незалежно від їх вартості, вважається непрямим підкупом та забороняється.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не ждала не гадала сама себе скомпрометувала

людина яка не знає законів
не дотримується їх
може бути депутатом??????????
Відповісти
мартиняк давно вже купує, а тепер ще й нечесних командирів 51 бригади відбілює
Відповісти
Хай подає в суд на вшиву опору
Відповісти
от гадюко. а ще кажуть у нас у Маневичах, що вона собі вибігала статус учасника АТО. Зїздила туди пару разів - і вже учасник! А хлопці що там по пів року не можуть собі такі справки оформити. ГАНЬБА!!!!!!!!
Відповісти
Який учасник АТО? Для тих хто в бронепотягу, учасника дають лише в тому випадку коли 45 ДН і більше перебував в зоні АТО. А за не правдиві плітки випливає, що змія це Ви.
Відповісти
Прикро, що серед нас багато темних людей. Для того щоб дали учасника потрібно 45 днів бути в АТО.
Відповісти
Статус учасника АТО не дали жодній людині в державі.Для кого ця брехня ?
Відповісти
А чому ніхто не пише і не згадує про Єоемеєва,який ще 11 вересня в Ківерцях в будинку культури роздавав по 500грн.Його потрібно вже давно віддати під суд цьогоьмахінатора.
Відповісти
Ваш сайт продажний і друкуе заказні статті під диктовку Еремеева.
Відповісти
А привітання було листівкою без грошей .Як розмалювали.Книжки тобто малий внесок ще має бути.Знаю Кирду як порядну людину слова вона ще іх купить разом з директором.Для чого цей гам і шум?
Відповісти
то точно, бо Єремеєв у кожному селі роздає як не гроші, то "подарунки" і цього чомусь ніхто не хоче помічати!!!
Відповісти
У Ківерцях 30 вересня на урочистостях бібліотекарів головний бібліотекар дякувала ЄРЄМЄЄВУ за 30 тис. гривень (30 срібників) та вікна, які розваляться через рік (по школах де вставили вже ладять). Чи це не підкуп виборців. А де були представники підкуплені "Опори". В свому оці колоди не бачать, а в чужому скалку завважують.
Відповісти
дивно і в бібліотеці вікна з"явились нові
Відповісти
Кирдисі взагалі не треба було лізти в політику - не в депутати, а тим паче в Маневицьку РДА.
Ії пріорітет і покликання це - продажа гуманітарки, і це всі знають.
Відповісти
Ой добре, що Ви це сказали. Напевне жаба спокою тобі не дає, що проста жінка досягнула хоть щось в цьому житті. А вона молодець і я молю Бога, щоб вона не зупинялась і йшла далі.
Відповісти
Досягнула споюючи дітей в "Хортиці "?
Відповісти
Цитата : «Я прийняла рішення, це не особисто моє рішення йти в народні депутати України... ( ЦЕ ЗАПРОПОПОНУВАЛИ ЛЮДИ .... - тобто дві ЛЮДИ: Люда Федорівна Кирда і Люда Володимирівна Веремчук ) Для мене непринципово здобути мандат народного депутата. Для мене принципово, щоб не пройшли ті народні депутати, які працювали в тій Верховній раді до цього( і сама не гам і другому не дам) які спровокували Майдан»(Ви так і не зрозуміли, що саме, спровокувало МАЙДАН) , - заявила Людмила Кирда.
Звернення : Шановна Людмила Федорівна змилуйтеся , пожалійте Маневичан, адже коли Ваша "зірочка" засвітиться у Верховній раді, в українців може скластися хибне враження про жителів цього мальовничого провінційного містечка ! ХОЧА.... після того, коли Кличка обрали мером Києва, стало прикро за киян, невже в нас намає кращого вибору...
Відповісти
Останні новини
На Волині кандидат в депутати підкуплює виборців книгами, - «Опора». ВІДЕО
30 вересень, 2014, 14:40