Розповіли, як проходитиме ЗНО-2012

Розповіли, як проходитиме ЗНО-2012
Основана сесія ЗНО розпочнеться 15 травня і триватиме до 7 червня.

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти зареєструвалося 38122 особи із них з Львівської області – 18451, з Рівненської – 10198, з Волинської – 9473. Про це повідомила директор ЛРЦОЯО Лариса Середяк, пише Zaxid.net.

У Волинській області створено 27 пунктів тестування у таких містах: Луцьку, Ковелі, Нововолинську та селищі Маневичі.

Школи, в яких проводитиметься тестування, працюватимуть у другу зміну з 15:00.

В аудиторії складатимуть ЗНО 15 осіб. Також у пунктах тестування працюватимуть чергові, громадські спостерігачі і вчителі, які стежитимуть за проведенням ЗНО безпосередньо в аудиторії.

Учасники, які загубили свої запрошення, можуть роздрукувати зі своєї особистої сторінки. На запрошеннях вказані пункти тестування. На пункт тестування потрібно прийти із сертифікатом, паспортом і запрошенням.

Складати додаткову сесію ЗНО мають право учасники із поважною причиною пропуску основної. Такою причиною може бути хвороба, смерть близької людини, участь у спортивних змаганнях чи олімпіадах.

Використання мобільних телефонів чи запізнення не є підставою для допуску до додаткової сесії.

Допуск учасників у пункт тестування проводитиметься лише за наявності оригіналів документів, що посвідчують особу; за кожним пунктом тестування закріплені працівники медичної служби, Державної служби охорони та патруль УМВС; процедури ЗНО є відкритими для громадських спостерігачів; окремі пункти тестування оснащені камерами відеоспостереження.

Більшість абітурієнтів обрало 3 або 4 предмети для проходження ЗНО. 1 або 2 предмети обрали здебільшого випускники шкіл попередніх років, які, за словами представника ЛРЦОЯО, мають бажання скористатися сертифікатами попередніх років, і прагнуть здавати ЗНО з предметів, які не здавали у попередні роки, або покращити свій результат з певного предмету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, як проходитиме ЗНО-2012
11 травень, 2012, 14:46