Волинський фільм переміг на міжнародному фестивалі

Волинський фільм переміг на міжнародному фестивалі
На міжнародному фестивалі в Криму волинський фільм, присвячений 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, здобув перше місце.

Про це інформує ВОДТРК.

VІІІ Міжнародний фестиваль теле- і радіопрограм «Перемогли разом» проходив у Севастополі.

Кращі телевізійні доробки надіслали представники 16-ти держав. Усього представлено було близько ста робіт. Представила свої роботи і Волинська обласна державна телерадіокомпанія.

Телевізійний фільм «Каїнова печать» здобув перше місце у номінації «У війни не жіноче обличчя». Його волиняни відзняли у співпраці з Луцькою міською ветеранською організацією «Спілка в’язнів жертв нацизму», громадським об’єднанням «Волинські перспективи», Міжнародною громадською організацією Міжнародного фонду «Взаєморозуміння і толерантність». Автор і режисер фільму – Марія Андрушко, редактор Ольга Куліш, оператор Валерій Фетисов, асистент оператора Микола Дмитрук, режисер монтажу Олександр Радчук, звукорежисер Андрій Жирнов.

Додамо, що це не перша перемога волинських телевізійників на міжнародних перегонах. Нагадаємо, торік на Міжнародному фестивалі «Калинові мости», що відбувся у Польщі, фільм «Їду на Січ» був теж удостоєний найвищої нагороди — Гран-прі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський фільм переміг на міжнародному фестивалі
11 травень, 2012, 15:43