У Луцьку сміялися з майора СБУ

У Луцьку сміялися з майора СБУ
У третій чвертьфінальній грі Ліги КВН «Волинь» перемогу здобула команда «Чіста гон» зі Львова, за яку грало лише двоє чоловіків – майор міліції та майор СБУ.

За путівки до півфіналу в Палаці учнівської молоді Луцька 16 грудня змагалось сім команд: «Вікенд» (Тернопіль), «Пазітів» (Львів), «Вінс» (Вінниця), «Фававу» (Рівне), «Волиняки» (Володимир-Волинський), «Чисто гон» (збірна Західної України) та збірна Острозького району (Рівненщина).

Оцінювало їхню майстерність журі, у якому сиділи виключно чоловіки. Це медійники Сергій Ткачук (радіо «Луцьк), Андрій Собуцький (газета «Сім’я і дім), Михайло Гарщаль (газета «Відомості.ua), музикант Андрій Тимчук (гурт «ФлайzZza»), а також керівник ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц.

Команди зіграли чотири традиційні конкурси: «Візитка», «Розминка», «Дуель» та СТЕМ.

Цього вечора кавеенівці і роздягалися, і залучали до своїх виступів ведучого Андрія Зубенка та членів журі, й впевнено імпровізували, якщо винкали технічні несправності.

Як і під час нещодавньої гри Луцької ліги КВН, команди жартували про пожежу в центральному універмазі Луцька.

А львівська команда «Пазітів» присвятила частину свого виступу історії із реконструкцією фонтану у центрі Луцька.

«Ще донедавна ця помпезна споруда розважала лучан та гостей міста, але тепер там збудували дитячий майданчик… Це геноцид проти фонтанів», – жартували гравці цієї команди.

Втім впевнену перемогу у третьому чвертьфіналі здобули двоє галичан із команди «Чисто гон», один з яких має звання майора міліції, а інший – майора СБУ. Правоохоронці Юрій та Максим смішили глядачів тюремними мініатюрами, жартами про «даішників» і футбол, виконували частівки під гітару.

Відтак команда «Чисто гон», посівши перше місце, потрапила до півфіналу Ліги КВН «Волинь». Змагатись у півфінальній грі будуть також і команди «Фававу» (друге місце), збірна Острозького району (третє місце), «Вікенд» (четверте місце) та «Пазітів» (п’яте місце).

Як розповіли організатори, вже на початку лютого пройде другий всеукраїнський фестиваль КВН «Кубок Любарта». Півфінльні ігри Ліги КВН «Волинь» відбудуться навесні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопчики в лосинах просто ржач :))
Відповісти
вдалий КВН був! але все рівно хочу аварію!
Відповісти
Аварію всі хочуть)) їх в Луцьку люблять напевно більше ніж в будь якому місті України
Відповісти
КВН був класний, особливо старічкі)))
Відповісти
Рівне теж порадувало)))Так тримати!!!!!!!!
Відповісти
Нехай шкодують ті, хто не прийшов!!! Гра супер))))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку сміялися з майора СБУ
19 грудень, 2011, 09:09