Кварцяний забив два голи

Кварцяний забив два голи
Екс-тренер «Волині» Віталій Кварцяний, вийшовши на футбольне поле у якості футболіста, у двох іграх став автором пари голів.

Кварцяний розповів, що у свої 58 років регулярно грає з ветеранами футболу, бізнесменами, які люблять гру, або ж навіть молоддю. Однак за збірну команду депутатів Луцької міської ради грав вперше, а за останні роки – вперше на публіці.

Депутатський спорт

Футбольна гра з участю іменитого тренера відбулися 11 травня в рамках другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед депутатів різних рівнів.

До Луцька змагатися приїхали представники 13 районів Волині та чотирьох міст. Загалом – близько 200 депутатів різних рівнів.


Переможці поїдуть до Алушти, аби в кінці травня позмагатися за перемогу на всеукраїнському рівні.

Депутати показували свої спортивні вміння та навички у шістьох видах спорту: шахах, шашках, настільному тенісі, футболі, волейболі та більярді.

Однак не усі ради «надали» своїх депутатів на усі змагання. Наприклад, честь Луцькради у настільному тенісі відстоював лише Олександр Пиза, у шахах та шашках – Анатолій Бірюков, а в волейбол і на більярд взагалі не знайшлося депутатів-спортсменів від Луцька.

Луцьк і футбол

Укомплектованою командою від Луцькради виявилася футбольна збірна. До неї, зокрема, увійшли депутати Андрій Козюра, Павло Данильчук, Микола Дендіберін, Олег Чернецький, Віталій Кварцяний, Роман Романюк, Рустам Дячук та член виконкому Юрій Бондарук.



Футболісти-депутати грати по дві гри в два тайми по 10 хвилин кожен на мініполі Військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою.




Загалом – 9 команд, в кожній по 5 учасників на полі. Грали Нововолинськ, Луцьк, Камінь-Каширський, Любешівський, Іваничівський, Локачинський, Рожищенський, Володими-Волинський та Луцький райони.




Команда Луцької ради спочатку поступилася з рахунком 4:2 команді з Нововолинська, а потім з таким же ж рахунком – Рожищенському району.




У першій грі авторами голів стали Олег Чернецький та Віталій Кварцяний, у другому – Кварцяний і Павло Данильчук.




Грали депутати під спекотним сонцем та не дуже засмутилися програшем. Віталія Кварцяного здивував зелений колір форми. «Це Карпати, чи що?», - жартував він.




«Це така важка праця. Адже я депутат невисокої кваліфікації, а партнери не зовсім добрі мають координаційні навики у футболі. Я думав, що за мене хтось побігає, адже я найстарший, а доводилося мені швидко ходити», - ділився враженнями від гри Кварцяний.

«Файні враження. Я наче повернувся у юнацькі роки. Але я і так два рази в тиждень бігаю, адже це певний обов’язок для чоловіка після 24 років, а мені скоро 25», - зазначив 44 річний Олег Чернецький.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так кто-же выиграл и в Алушту поедет?! :)
Відповісти
"Шахтеру" проиграли вот и гонят пургу.
Відповісти
хотілося б відео глянути. Цікаво, а Дендіберін грає футбол з таким ж суровим обличчям як і на фото?)))
Відповісти
Супер, так позитивно. Молодці.
Відповісти
А виграв Луцький район
Відповісти