Паркам та скверам загрожує знищення?

Паркам та скверам загрожує знищення?
Кабінет міністрів спростив офіційну процедуру знесення зелених насаджень. Тепер забудовникам не потрібно отримувати ордер на вирубку у місцевих органів влади, а достатньо просто повідомити про початок робіт архітектурно-будівельну інспекцію.

Про це повідомила 12 травня ТСН.

Досі прибирати дерева забудовник міг тільки після рішення місцевої влади про землевідведення, і отримавши ордер виконкому на вирубку. Тепер же Кабмін значно спростив цю процедуру.

"Став відсутнім ордер на видалення зелених насаджень для забудовника. Орган місцевого самоврядування, коли виділяв земельну ділянку, він вже розумів, що з зеленими насадженнями буде відбуватись якась зміна. Зараз забудовнику - щоб вирубати дерева, - досить повідомити про початок будівництва архітектурно-будівельну інспекцію", - розповів директор департаменту Мінрегіонбуду Олександр Ігнатенко.

Зі свого боку в Мінрегіонбуді переконують, що забудовники, як і раніше, зобов'язані сплачувати до бюджету компенсацію за зрізані дерева. Проте на яку суму вони поповнили казну торік - так і не змогли пригадати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: парк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Паркам та скверам загрожує знищення?
12 травень, 2012, 09:53
Кварцяний забив два голи
12 травень, 2012, 09:09