Айдарівцю, щоб знову стати на лижі, потрібен протез

Айдарівцю, щоб знову стати на лижі, потрібен протез
Допомоги потребує поранений айдарівець, який мріє кататись на лижах.

Про це повідомляє волонтерка Наталія Соколова на своїй сторінці у Facebook.

Боєць батальйону "Айдар" Пандрак Сергій Богданович (у колі військових відомий як Сивий), 1962 року народження, за професією будівельник, батько 2 дітей, 3 онуків, лижник-професіонал.

13 серпня боєць отримав важке мінно-вибухове поранення (населений пункт Хрящевате на Луганщині), коли протягом 11 днів з товаришами захищав трасу Ізварине-Луганськ.

"Ворог не пройшов дорогою ціною - 18 хлопців загинуло.. більш 30 важкопоранених... Серед них і Сивий - ногу йому відрізали в катакомбах Луганського аеропорту.. Потім 4 операціі.. шпиталі Харків-Київ-Рівне...незламний... нездоланий.. МРІЯ - покататися на лижах...", - пише Наталія.

Зараз Сергію роблять тимчасовий протез в Ковелі, який одягнуть через 6 місяців. Попередній рахунок "за мрію" - 40 000 євро. Благодійну допомогу просять перерахувати на картка "Приватбанку" за номером: 51 68 74 20 15 45 32 71

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому війна, а кому розваги, в пятницю у нас в театрі конкурс красоти київляни проводять і призи грошові і розваги. А хлопцям не вистачає на лікування, таке веселе в нас життя
Відповісти