У Луцьку «розбиралися», хто буде головним спортсменом області. ФОТО

У Луцьку «розбиралися», хто буде головним спортсменом області. ФОТО
Кандидатів на посаду начальника Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації обговорили під час публічних кадрових слухань Громадської ради.

Слухання відбулися у Волинській обласній раді 9 жовтня.

Відтак, претендентів цю посаду було п'ятеро: Ігор Дмитришин, Віктор Галан-Влащук, Олексій Сорокун, Олександр Александрук, який не з'явився, та Лілія Кревська, яка вирішила зняти власну кандидатуру.

Перший претендент на посаду головного спортсмена Волині Віктор Галан розповів, що близько 10 років працює у спортивних організаціях Волині. Також обіймав посади спеціаліста, тренера-викладача, інструктора-методиста та заступника директора.

«Я, як кандидат на посаду начальника обласного Управління у справах молоді та спорту, йду до того, щоб підняти сферу спорту та молодіжної політики на нову якість та європейський рівень. Для цього у мене є відповідні знання та досвід роботи», - повідомив Галан.
Віктор Галан-Влащук
Віктор Галан-Влащук

За його словами, працював у Волинському обласному Управлінні з фізичного виховання та спорту, у фізкультурно-спортивному товаристві "Спартак", у Луцькій дитячо-юнацькій спортивній школі та в Луцькому національному технічному університеті.

Наступний кандидат - Ігор Дмитришин, який 8 років працює на посаді заступника начальника Управління молоді та спорту, - зазначив, у пріоритеті Управління – питання розвитку фізичної культури та спорту.

За його словами, на 2014 рік плани стосовно галузі спорту є, але, мовляв, для того, аби чиновники «поставили галочку».
Ігор Дмитришин
Ігор Дмитришин

«Має бути стратегія. Не до 2016 року, до Олімпійських ігор, а до 2020 року. Має бути чітко розроблена стратегія у чотирьох основних напрямках: спорт вищих досягнень, резервний спорт, масова фізична культура та спорт інвалідів», - каже Дмитришин.

Останній претендент на посаду начальника Управління Олексій Сорокун розповів, що з 2008 по 2014 роки працював на посаді головного спеціаліста в Управління сім’ї, молоді та спорту Волинської області, а нині працює тренером-викладачем в обласній дитячій юнацькій спортивній школі.
Олексій Сорокун
Олексій Сорокун

Щодо власного бачення розвитку галузі спорту зазначив: «Головне завдання Управління молоді та спорту – це реалізація на обласному рівні державної політики з напрямами, які знаходяться в компетенції структурного підрозділу обласної державної адміністрації, а саме: фізична культура та спорт, молодіжний напрямок,ю організація відпочинку та оздоровлення».

Опісля представлення потенційним кандидатам на посаду головного спортсмена Волині присутні на засіданні Громадської ради мали можливість поставити ряд питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НАСКІЛЬКИ ВІДОМО ЗА ПІДСУМКАМИ СЛУХАНЬ ГРОМАДСЬКА РАДА ВИЗНАЧИЛА КАНДИДАТОМ НА ПОСАДУ НАЧАЛЬНИКА ГАЛАНА
Відповісти
Тимчасова комісія з кадрових питань Громадської ради при ВОДА після публічних обговорень, які відбулися 9 жовтня в овальному залі облради, утрималася рекомендувати певну кандидатуру на посаду начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.
Під час таємного голосування на закритому засіданні комісії голоси її членів розділилися так, що кандидати на посаду отримали підтримку з незначною різницею. Зокрема, за кандидатуру Галана-Влащука В.Й. віддало голоси п’ятеро членів громадської ради, за кандидатуру Дмитришина І. Я. – четверо, за кандидатуру Сорокуна О. В. - двоє.
https://www.facebook.com/pages/%D0%93%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0-%D0%A0%D0%90%D0%94%D0%90-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96%D0%B9-%D0%9E%D0%94%D0%90/424479497691958?ref=notif¬if_t=page_new_likes
Відповісти
давайте ще раз слухання проведем, ще раз посваримся, та ще нових кандидатів знайдемо
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «розбиралися», хто буде головним спортсменом області. ФОТО
09 жовтень, 2014, 19:00