У Ковелі нагородили «Матерів-героїнь»

У Ковелі нагородили «Матерів-героїнь»
У залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди вшанування жінок Ковельського району та вручення посвідчень «Мати-героїня».

Нагородження відбулося 16 жовтня, - повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

Серед нагороджених жінок: Ємма Слободюк – мати одинадцяти дітей, жителька с.Козлиничі, Валентина Павлючик – мати восьми дітей, жителька с.Любитів Тетяна Леонюк – мати восьми дітей з с.Бруховичі, Тамара Малиновська – мати п’яти дітей з с.Радошин, Валентина Чепенюк - мати п’яти дітей, жителька с.Байківці.

На сьогодні у нашому районі почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 579–ти жінкам. Привітав жінок району та вручив квіти голова райдержадміністрації Юрій Поліщук.

Вручаючи посвідчення про присвоєння почесного звання "Мати-героїня» він побажав, щоб діти зростали для праці, для миру, працювали в ім’я держави.

«Тільки у дітях щастя, бо найбільша цінність держави - це люди. Великий Вам синівський уклін», - підсумував посадовець.

З початку року 10 жінкам району присвоєно почесне звання України “Мати-героїня”. Сума одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України “Мати-героїня” виплачується у десятикратному розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установлених з 1 січня року, в якому жінці було присвоєно почесне звання. Призначено одноразову винагороду 10 жінкам на суму 121800,00 гривень.

П’ять матерів, які проживають в селах Вівчицьк, Арсеновичі, Вербка, Воля Ковельська та селиші Голоби, представники районної влади відвідали на дому та вручили посвідчення «Мати-героїня» і квіти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.