Потяг «Львів - Київ» проходитиме через Ковель

Потяг «Львів - Київ» проходитиме через Ковель
27 травня 2012 року о 00.00 годин на залізничному транспорті України буде введено новий графік руху поїздів на 2012-2013 роки.

Про це повідомляють в прес-службі Львівської залізниці.

Щорічна зміна графіка дозволяє залізничникам оптимізувати розклад руху, ефективніше використовувати рухомий склад, втілити пропозиції з підвищення комфорту для пасажирів.

Звертаємо увагу пасажирів на те, що у зв’язку із запровадженням пришвидшеного руху змінено маршрут поїзда № 92/91 Львів – Київ. З 27 травня 2012 року цей поїзд слідуватиме через Червоноград, Ковель, Сарни.

На новий графік руху поїздів 2012-2013 року в межах Рівненської дирекції і надалі курсуватиме 68 приміських поїздів (32 поїзди у Волинській області та 36 – у Рівненській).

Додаткову інформацію про розклад руху поїздів пасажири можуть отримати за телефонами довідкових бюро на вокзалах та станціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: залізниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей потяг і раніше ходив цим же маршрутом. Фактично, якщо правильно пояснити - без офіціозу - найзручніший нічний поїзд до Львова з новими вагонами (і найдорожчий!) 91/92 скасували на користь нових Хюндаїв. А номер скасованого поїзда надали поїзду 359, який і раніше їздив через Коростень, Сарни, Маневичі, Ковель, Володимир-Волинський, Червоноград. Тепер його перевели у категорію швидких, звісно ж ціна зросте. А час із Києва до Львова скоротився аж на 2 години!І сміх, і гріх! Звичайно ж ніхто як і раніше з Києва до Львова ним не їздитиме. Потягом користуватимуться як і раніше, здебільшого поліщуки.
Відповісти
А хтось може пояснити: тепер замовляти треба замість 91 - 359 поїзд і скільки він буде в дорозі, коли відбуває і прибуває в Київ та будуть такі самі вагони
Для відрадження нормальний потяг, а Хундаївські поїзда відріхняються від нашого Експесу на 2 години, а вартість величезна.
Відповісти
Останні новини
Потяг «Львів - Київ» проходитиме через Ковель
15 травень, 2012, 11:55