Фаріон обізвала «рабами» виборців свого округу

Фаріон обізвала «рабами» виборців свого округу
Ірина Фаріон назвала «рабами» виборців, які надали перевагу її конкурентці.

Нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон назвала "рабами" виборців 116-го округу (Львів) за те, що вони не підтримали її кандидатури на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, - повідомляє ТВі.

"Дорогі і рідні! Перефразую Йосипа Сліпого, який після заслання дякував Богові, що його били раби, а не вільні люди. Я теж дякую, що раби не обрали націоналістичного шляху. Бо не рабська це справа голосувати за її величність національну ідею. В ціні у митарів дрібні монети технологій", – написала вона.

На виборах в окрузі №116 перемогла Ірина Подоляк, яку висунула партія "Об'єднання "Самопоміч". Переможниця обійшла Ірину Фаріон зі значною перевагою – 41,20% проти 16,35%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
національну ідею дано знати тільки Фараонисі...
Відповісти
Випадок з Фаріон є показовим прикладом як навіть святу національну ідею можна спаплюжити. Це те саме, як застав дурня богу молитися, то він і лоба розіб'є. В усьому має бути міра. Це стосується і "Свободи". Ці борці за національну ідею явно забуди, що для приготування борщу треба не лише перець, а багато чого й ще.
Відповісти
би лише шлунок набити...
Відповісти
Через таких як ця пані в моїй родині за Свободу голосував тільки я. Тягнибок, невже ти не бачиш на що вона перетворила національну ідею?
Відповісти
По ней дурка просто рыдает....
а все от недостатка мужского внимания...
Відповісти
народ володзя мацковскій..а мєсні тоже як завжди його тєму подхопили .трохи видозмінили і впірьод..дармова реклама..Луценко ще коли казав-або лях розвитку путіна або порошенко.а яценюк-то великій економіст?а схеми то працюють..не тільки в головах волиньсранців..
Відповісти