Падіння дитини з 9-го поверху: подробиці

Падіння дитини з 9-го поверху: подробиці
Маленький лучанин Іванко випав із 9-го поверху, оскільки поліз у вікно за котом, який стрибнув на підвіконня, а звідти – у кватирку.

Про це розповідає газета Волинь-нова за 17 травня.

Нагадаємо, пригода сталася 14 травня у Луцьку в одній із багатоповерхівок на вулиці Гордіюк.

Заступник головного лікаря обласної дитячої лікарні Валентин Мартинюк повідомив 16 травня, що стан Іванка надзвичайно важкий – він перебуває у відділенні реанімації, але медики докладають усіх зусиль, щоб врятувати йому життя.

Сталося нещастя десь після 20-ї години.

Начальник відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Луцького МВ УМВС України в області Наталія Пельчар, яка виїжджала на місце події, розповіла, що бабуся залишила двох братиків удома, а сама кудись відлучилася.

Коли повернулася уже сп’янілою, то 9-річний онук пішов на вулицю до друзів, а Іванко, якому 27 травня виповниться 3 роки, залишився бавитися з котом.

Бабуся відпочивала, коли хлопчик бігав по хаті за твариною. Кіт скочив на підвіконня, потім – у кватирку, а Іванко поліз за ним.
Сусіди, які у цей час відпочивали біля будинку, були шоковані тим, що побачили. Відразу викликали швидку допомогу і потерпілого повезли в обласну дитячу лікарню.

Свідки розповідали, що біди у цій сім’ї можна було чекати. Бабуся частенько заглядає у чарку. Мати за дітьми доглядає час від часу. Ні батько старшого сина, ні молодшого в сім’ї не живе.

До речі, не що давно у цій квартирі сталася пожежа, у якій, щоправда, ніхто не постраждав.

Матеріали перевірки цього надзвичайного випадку Луцький міськвідділ внутрішніх справ передав у прокуратуру. Цілком імовірно, пише видання, що після їх вивчення буде порушена кримінальна справа щодо злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

(Відео каналу НТН.)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
конечно же органам опеки нужно было дождаться трагедии для того. чтобы обратить внимание на эту семью!. дураку понятно. что детей нужно срочно изолировать от неблагополучной семейки. или это до сих пор не понятно?
Відповісти
а ви не помітили, що майже всі сім"ї алкоголіки? Що всі неблагополучні, якісь бомжі....
Навіть у звичайній сім"ї недогледиш бува за дитиною. Бо вона шустра, як той кіт...
За кордоном, в Японії приміром,на групу з 5 дітей - 2 визователі+1 медсестра. В нас на групу з 30 дітей - 1 вихователь і 1 медсестра на 8-10 груп!!!
Щоб втрапити в дитсадок треба нерви та гроші.
Бабуся відлучилася, але прийшла опянілою...Цікаво, ви перевіряли? А може наколотою? Просто дико. Вона старша людина, могла просто змучитися, Бабусям дуже важко дивитися за дитям!..Дитина була доглянута? їсти не хотіла? То чого ж...
Відповісти