Дем'яненко перейде до київського «Динамо»?

Дем'яненко перейде до київського  «Динамо»?
У зв'язку з невдалим сезоном київське «Динамо» може відправити свого тренера у відставку. Не виключено, що новим керманичем киян стане Дем'яненко.

Про це пише Газета по-українськи.

У сезоні 2011/12 кияни не змогли виграти ані чемпіонат, ані Кубок України, провалило виступ у Єврокубках. Капітан команди Олександр Шовковський назвав такий виступ незадовільним. Його колишній партнер Віктор Леоненко сумнівається, що тренерський штаб — росіяни Юрій Сьомін та Борис Ігнатьєв — розуміють, який клуб вони тренують.

Сьомін залишиться головним тренером «Динамо» принаймні на початку наступного сезону — фахівець прикривається дворічним контрактом. Але в разі невдалого виступу у кваліфікації Ліги чемпіонів і поразки від «Шахтаря», а матч між цими командами у наступному чемпіонаті запланований на 1 вересня в Донецьку, власник клубу Ігор Суркіс може відправити тренера у відставку.

Цілком імовірно, що Суркіс тримає в голові такий розвиток подій та наступника Сьоміна. Хто ним може бути?

Олексій Михайличенко
, 49 років

З 2002 по 2004 роки «Динамо» під його керівництвом без проблем виграло два з трьох чемпіонських титули у донецького «Шахтаря». У Лізі чемпіонів команда на рівних грала з італійським «Інтером» та англійським «Арсеналом». Найбільш вірогідний наступник Сьоміна. Посилить гру на флангах, застосовуватиме пресинг.

Вірогідність призначення — 50%

Анатолій Дем'яненко
, 53 роки

Тренував команду упродовж 2005-2007 років. Двічі вигравав національний кубок й один раз — чемпіонат. На чолі «Динамо» у більшості випадків тріумфував над «Шахтарем». Провалився в Лізі чемпіонів 2006/07. Тренував узбецький клуб «Насаф». Виграв із ним Кубок АФК — аналог Кубка Європи. Має шанс очолити «Динамо» у випадку вражаючого прогресу нинішньої команди — луцької «Волині». У разі призначення мав би перспективи лише у внутрішній першості. Здатний перемогти «Шахтар» у відкритій грі. Дії команди у захисті не вражали б. Тому в Європі нічого не досяг би.

Вірогідність призначення — 20%

Павло Яковенко, 47 років

Ніколи не тренував рідний клуб. Уславився роботою з юнацькими та молодіжними збірними. Торік завоював з командою путівку на молодіжний чемпіонат Європи, перемігши у стикових матчах Нідерланди. Фінальну частину провалив. Прихильник жорсткої дисципліни та високих тренувальних навантажень. Керовані ним команди демонструють атлетичний і агресивний футбол. У «Динамо» навів би жорстку дисципліну, відмовився від короткого пасу. Міг би перемагати у внутрішній першості і, локально, — в єврокубках. Футбол у його виконанні найбільш наближений до кращих зразків Лобановського. Знайомий з більшістю вітчизняних гравців киян, яких тренував на молодіжному рівні.

Вірогідність призначення — 20%

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого роздмухувати відверту лажу?

Суркіс НІКОЛИ не запросить українця Дем`яненка в Динамо.
Відповісти
от же новость - може бути, але тільки на 20%!!!!

з таким успіхом заголовок мона було написати: "новим тренером динамо стане ХТОСЬ!"

не спекулюйте не новинами - читачі від вас відвернуться до ВН!
Відповісти
Останні новини
Дем'яненко перейде до київського «Динамо»?
18 травень, 2012, 11:06