Волинській міліції допомагатимуть студенти

Волинській міліції допомагатимуть студенти
Під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу волинським правоохоронцям допомагатимуть студенти, котрі вільно володіють іноземними мовами.

Про це розповіли у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Це насамперед зумовлено тим, кажуть у міліції, що Волинь – область прикордонна, тож через цю територію транзитом їхатимуть вболівальники з різних країн.

Такий підхід, на думку заступника начальника УМВС України у Волинській області полковника міліції Тараса Пазина, дозволить максимально швидко порозумітися із гостями з-за кордону, а відтак за потреби оперативно надати їм допомогу.

Незважаючи на те, що чимало міліціонерів пройшли курси вивчення іноземної мови, було розроблено схеми стандартних ситуацій спілкування працівників міліції з іноземцями, які направлено на місця для використання у повсякденній роботі, все ж керівництво управління внутрішніх справ спільно з ректоратом Волинського національного університету імені Лесі Українки домовилися про співпрацю.

Таким чином більше сотні студентів допомагатимуть міліціонерам порозумітися з іноземцями.

Оскільки пріоритетним завданням у роботі працівників ОВС є охорона громадського порядку та безпека дорожнього руху, то залучатимуть молодь до співпраці у чергових частинах міськрайогранів та на стаціонарних постах ДАІ.

Окрім того, студенти перебуватимуть у місцях масового скупчення громадян, тобто у фан-зонах, закладах відпочинку.

Під час зустрічі зі студентською молоддю, котра виявила бажання допомогти правоохоронцям, Тарас Пазин провів, так би мовити, інструктаж. Обговорювали різні ситуації, у які можуть потрапити іноземці, разом шукали шляхи виходу з них.

Подібна зустріч відбудеться також безпосередньо перед стартом Євро-2012.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинській міліції допомагатимуть студенти
18 травень, 2012, 11:46