Стильний Луцьк. Портрет дня: Владислав Дарк

Стильний Луцьк. Портрет дня: Владислав Дарк
Владислав Дарк, музикант, 22 роки

Наш сьогоднішній герой займається музикою. До слова, зараз саме підшуковує учасників для свого рок-гурту. Має багато захоплень, серед яких малювання, татуювання, кулінарія. Також Владислав цікавиться зброєю.

«Подобається багато стилів. Дуже люблю стиль часів Лінкольна і Вашингтона, саме американський стиль того часу. А, от, мода для мене своя – одягаю те, що подобається. Часто мене можна побачити у піджаках, пальто та високому взутті», - розповідає Владислав.

За його словами, музикант повинен виглядати під стиль музики, яку він грає. Рокери, наприклад, одразу ж асоціюються із шкіряним одягом, масивним взуття та металевими прикрасами.

«Ношу тільки ті прикраси, які щось означають, несуть в собі певну інформацію. Наприклад, ось ця срібна зірка – це ерцграма, талісман, який захищає носія цієї прикраси, розширює біополе. Кажуть, той, хто її носить, розвиває в собі надприродні здібності», - розповів Владислав про свої аксесуари.

На фото наш герой одягнений у жакет SAZ, штани COWERS, сорочку CLOCKHOUSE, майку, чоботи. Образ урізноманітнив поясом, ланцюжком, підвісками.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Образ сьогоднішнього героя готичний, з певним вкрапленням glam. Найбільш акцентними в образі є аксесуари, що привертають увагу своєю масивністю: це пряжка на ремені, ланцюжок на штанах та декілька підвісок.

Герой правильно зробив, що обрав червону сорочку, яка виділяється на чорному фоні і освіжає його.

Видно, що штани натягнуті на високі чоботи – так створюється ефект масивної ноги та виглядає дещо недолуго. Для цього образу та такого взуття варто підібрати вужчі штани і заправити їх у чоботи, щоб образ набув більшої стильності.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ндаааа....... Не має слів одні емоції, мені здаєця йому в зоопарку треба фотосесію влаштовувати... і пострихтися не мішалоб... а то таке враження, що дівчина позуєЮ, причому не симпатична)))
Відповісти
ПОСТРИХХТИСЬ НЕ МІШАЛОБ пане СТИЛІСТ. вчиться правопису
Відповісти
ці очі.... можна втопитись... слава богу що чисті черевики це приємно. взагалі гарний хлопчина але я б зняла з нього ту пряжку, цеп та кучу ланцюгів з шиї.рубаха якась циганська "сжечь!". загалом стиліст перукар йому в поміч. ДІДУХ! треба тверезо переносити критику!!! опануй себе. а написала нічо, нічо...
Відповісти
Каліпсо, випий заспокійливе і вийди на вулицю провітрись!
Відповісти
Хоча не люблю готичний стиль,але цей образ виглядає шикарно.Все в міру і зі смаком.Не згідна з Дідух відносно недолугості.Окремо хочу відзначити волосся-дуже гарне,тільки я б його оживила бальзамом або ополіскувачем.
.
Відповісти
Як на мене, пентуха поряд із хрестом виглядає аж надто "органічно")і принти на сорочці, то суто моя опінія, зайві, з монохромною червоною було би краще. У цілому трохи прим"ятий образ,але очі видають добру людину)
Відповісти
пентаграма не перевернута. так шо, якраз і органічно
Відповісти
Вот это жесть. Владислав теперь будет ходить и думать, что он реально стильно одевается...
Відповісти
круто!!! дуже гарний!!! і одягнений стильно!!! приємно бачити хлопців, які не одягають V-оразний виріз, адідас і *стразікі*. якби вміла грати чи співати, полюбому зголосилась би до нього в групу))
Відповісти
Здається фотограф втрапив у готичне кубло...
Відповісти
Сумно якось. Стилю ніякого не побачила, речі всі старенькі, добряче поношені. І, дійсно, зачіска хлопцю не пасує, сподіваюсь, з часом він це зрозуміє.
Відповісти
Одягни окуляри,то й побачиш стиль.Жаба давить що такий красунчик і розумник не твій?
Відповісти
*овнари, *овнарики на воздушном шарике :)
Відповісти
Я аж перелякався,від такого образу....речі справді старуваті,або куплені на секонді.
Відповісти
туфлі йому потрібно новті, а то в яких він так пантується,вже дуже старуваті.
Відповісти
Я взагалі не розумію,для чого він тут піариться,людей лякає не лише своїм образом,ай вродою(
Відповісти
Люди, чому ви такі злі? В кожного свій стиль. Хлопчина досить хороший, вдягнутий охайно і видно,що слідкує за собою. А ви тут такі всі стильні,що навіть слів не має... Просто заздрите!!!!
Відповісти
Щось напевно в школі треба направити. Адже і в бідній кра
їні при правильній освіті всякий хлопака, який захоче під час війни виставити свої фотки, спромігся хочаби помити
волосся... одягнути нову одежину та мешти. Дівчаткам сьо
годні можна більше пробачити, а подібні захисники України
змушують задуматись про наше майбутнє в багатьох змістах.
Відповісти
от шо ти ото зараз сказанула?
Відповісти
І шо ж тут, блядь, стильного ???
Відповісти
Мужнiй.
Брутальний.
Вiдважний погляд.
Відповісти
з якого підземелля Ви його витягли
Відповісти
які в хлопчика гарні очі... ух.. закохатися можна)
Відповісти
А мені на Джареда Лето схожий...)
Відповісти
От подивилась фото і відразу подумалось: "Усе, хлопцю капут, зараз в коментах заклюють.."...прогнозовані такі коментарі))) А хлопчина цікавий))
Відповісти
хороший хлопець,не треба його ображати. мені навпаки зачіска подобається, не повинні всі бути під одну насадку підстрижені) мені здається йому личить) а люди,які так не виховано коментують тут його.. незадоволені перш за все собою) щаслива людина ніколи не захоче когось ображати) тому ви смішні))
Відповісти
Якщо справжні хлопці під час ротації з війни "ненароком" пустять йому ще й червону юшку з носа, то він у своєму чорному прикиді ще й краще виглядатиме ..., тоді він буде, як справжня афроамериканська піхва ...., чорний верх - червоне нутро ...!!! А ще бажано зробити те саме з рештою волинських піхв - коментувальниць на кшталт Діани, Клариси, ЛоЛи, Руди, ТаніК та з рештою, їм подібним ... (для вас, "готичних естетів", пояснюю, що піхва це жіночий злягальний орган ..., всього навсього)
Відповісти
вау. справжній мужчина)))) В"ячеслав, що ж Ви підчас війни, *ненароком* вночі коментуєте *готичних естетів* замість того, щоб копати окоп?))
мені просто дивно, як багато зараз невихованих, заздрісних, підлих створіть. коли хлопець вродливий, слідкує за собою, обов"язково знайдеться отакий *захисник вітчизни*, який обгадить по повній програмі. Молодий чоловіче, замість того, щоб ображати людей в інтернеті, краще б зайнялись чимось справді потрібним, або хоча б спортом, щоб вилити весь свій негатив на *грушу*.
а хлопець дійсно гарний, і приємний. і скажу правду, якщо побачу його десь на вулицях міста, обов"язково підійду, для того. щоб поспілкуватись.
Відповісти
дідусь Фрейд мав би тобі що сказати...
Відповісти
Вячеславе-ти гидкий сам ігидкий твій коментар.І навіщо вплутувати сюди війну.Ти теж не сидиш в окопі.То ж не треба строїти з себе благородство.А хлопець відповідає своєму стилю.(я вже повторююсь).МОДЕРАТОРИ!!!Фільтруйте базар!
Відповісти
повністю згідна
Відповісти
я пишаюсь своїм чоловіом)
Відповісти
оце клоун))))
з якого він села???Копачівка))))
Відповісти
Читала попередні коментарі, якщо навіть одягнутий з секонда то кому яка різниця, він охайний і по своєму стильний.
"оце клоун))))
з якого він села???Копачівка))))" - дозвольте запитати з якого ви села???))))
Відповісти
не даремно тут скільки коментарів, бо дійсно смішно,таким опудалом в Копачівці в полі птахів лякають(
Відповісти
"яке дибало таке й здибало"----народна мудрість
Відповісти
дякую) це справді приємно) мій чоловік дуже гарний і мені нейвмовірно приємно, коли мені кажуть, що я така як він)
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Владислав Дарк
12 листопад, 2014, 13:00