Де відпочиватимуть цьогоріч українці

Де відпочиватимуть цьогоріч українці
У нинішньому році за кордоном хоче відпочити 45% українців, вітчизняним курортам надають перевагу 55% громадян.Серед популярних місць для відпочинку опинились як традиційні Крим та Одеса, так і екзотичний Китай.

Таким є результати опитуванням Бізнес-довідки 123. У минулому році соцдослідження показували, що за кордон був готовий їхати лише кожен третій українець, пише ТСН.

У топ-3 список популярних країн, куди відправляться наші туристи у відпустку, увійшли Ізраїль, Італія та Іспанія, а в першу п'ятірку потрапив і екзотичний Китай.

У турфірмах кажуть, що українцям набридло просто ніжитися на пляжах і пити коктейлі. Тепер більш популярні насичені екскурсіями відпустки.

«Є тенденція до активного відпочинку. В цьому плані Китай - ідеальний варіант, тури туди не для лінивих. І незважаючи на те, що подорож по Китаю не з дешевих, українці все частіше запитують туди путівки. Тиждень на одного з проживанням в 4-зірковому готелі і без перельоту стартує від $ 1500. До сервісу та організації екскурсій не причепишся», - розповіли в одній з київських турфірм.

Лідером серед турів як і раніше залишаються ізраїльські курорти.

«Після скасування візового режиму в лютому 2011 року інтерес до Ізраїлю серед українських туристів тільки зростає. У готелях, з якими ми співпрацюємо, залишилося дуже мало місць на липень-серпень. Тиждень на одного в Ейлаті обійдеться від $ 550», - повідомили в іншій турфірмі.

У той же час турагентства абсолютно не турбуються, що Єгипет і Туреччина втрачають позиції.

«Ці країни - ідеальний варіант для сімейного відпочинку. Поки навіть популярні Італія та Греція не можуть запропонувати такий набір послуг, щоб пари навіть з маленькими дітьми змогли повноцінно відпочити і не бути прив'язаними до свого чада», - заявили у турфірмі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де відпочиватимуть цьогоріч українці
19 травень, 2012, 11:46