У Луцьку буде 24 нові автопарковки

У Луцьку буде 24 нові автопарковки
Депутати луцької мерії підтримали проект рішення щодо переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації паркування у місті Луцьку.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - повідомляє прес-служба Луцькї міської ради.

Директор КП «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас ознайомив депутатів з адресами, де планують облаштувати автопарковки. У цьому переліку майданчики на вулицях: Градний Узвіз,1; Градний Узвіз, 2 - вул. Лесі Українки, 67; Винниченка, 2-24; Ковельська,1; Глушець,1; Плитниця,10; Драгоманова від № 7 до № 11; Івана Огієнка біля історичного факультету ВНУ; Кравчука – від проїзду з вул. Конякіна на вулицю Кравчука ліва сторона (продовження кишені до вул. Воїнів Інтернаціоналістів); Кривий Вал; Карпенка-Карого, 1; Глушець; Замкова,3. Кілька майданчиків має бути на проспекті Волі. Усього на розгляд було подано 24 земельні ділянки.

Члени комісії взяли до відома звіт департаменту житлово-комунального господарства щодо виконання Програми по ремонту, відновленню та утриманню доріг в місті Луцьку та вирішили рекомендувати до прийняття на сесії проект рішення про отримання позики від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). Депутат міської ради Юрій Вега пояснив, що ці кошти потрібні КП «Луцькводоканал» для заміни насосного обладнання та доустаткування.

Обранці громади також підтримали зміни до статуту комунального підприємства «Парки і сквери міста Луцька», потреба яких виникла з передачею підприємству функцій нещодавно ліквідованого КП “ Зелене господарство”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автопарковки будуть платні?
Відповісти
Скоро не буде вільно місця щоб безкоштовно припаркуватися. А, коли їх почнуть [], то вони не будуть розуміти за що?
Відповісти