З'явилися дані про те, що планували зробити з Майданом після побиття студентів. ДОКУМЕНТ

З'явилися дані про те, що планували зробити з Майданом після побиття студентів. ДОКУМЕНТ
Новообраний народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм опублікував раніше невідомі матеріали Генеральної прокуратури про Майдан, датовані 13 грудня – за два тижні після побиття студентів на Майдані

Зокрема, Найєм на своїй сторінці у Facebook опублікував аналітичну записку, яка 13 грудня лягла на стіл колишнього генпрокурора Віктора Пшонки, передає Espreso.tv.

"…відомство вже починає розуміти, що якщо винні в розгоні не будуть покарані, барикади і люди на вулицях стануть реальною загрозою стабільності у всій країні", - пише Найєм.

В кінці документа в якості варіантів вирішення ситуації йдеться про необхідність використати якусь інформацію від "трійки". В самому документі не уточнюється, ні що це за "трійка", ні яку інформацію вони надали.

"За моїм припущенням, йдеться про свідчення Сівковича, Попова і Коряка, яких правоохоронні органи офіційно звинувачували в розгоні студентів. Я можу помилятися, але логіка зрозуміла: замість визнання провини треба продовжувати грати м'язами і обіцяти покарати винних», - написав Найєм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ваша трійка - яценюк тягнибок кличко
Відповісти
Я таких "доказів і інструкцій" можу надрукавати сотні!!! Де якийсь підпис, шапка( бланк установи), печатка?......звичайно, ригівська влада крутила тоді добряче, але ОЦЕ не доказ(( і взагалі де він її взяв?
Відповісти
написав
Відповісти
Останні новини
З'явилися дані про те, що планували зробити з Майданом після побиття студентів. ДОКУМЕНТ
21 листопад, 2014, 10:26