Волинські виробники неякісних бронепластин подають в суд на активіста. ДОКУМЕНТ

Волинські виробники неякісних бронепластин подають в суд на активіста. ДОКУМЕНТ
"Бронедвері" - виробник тих бронепластин, які на польовому тестуванні прострелили снайпери тербату - подав до суду на громадського активіста Володимира Красулю.

Про це повідомляє "Нововолинськ діловий".

Ще влітку представники "Бронедверей" мало не звинувачували редактора "Нововолинська Ділового" Андрія Сороку у підіграванні сепаратистам.

Через півроку виробники бронежилетів таки достеменно вирахували нанесені їм збитки "неправдивими публікаціями у ЗМІ" та оцінили їх у 160 тисяч гривень. Мовляв, сотню реально втратили, а ще 60 дайте в якості моральної компенсації. "Чомусь вони вважають, що саме такі гроші повинен віддати бізнесюкам" голова ГО "Волинські патріоти" Володимир Красуля. Саме цей активіст оголошував на камеру результати відстрілу пластин.

Нагадаємо, що влітку, коли уся волонтерська Україна дружно вишукувала і закуповувала бійцям бронежилети, нововолинські та турійські громадські активісти вирішили провести експеримент в польових умовах - відстріляти пластини і кулею перевірити їхню міць. Саме тоді проходив вишколи батальйон територіальної оборони Волині на чолі з комбатом Сергієм Козаком.

Солдати погодилися перевірити бронезахист за допомогою снайперської гвинтівки Драгунова. Експерименту не витримав жоден виробник, окрім одного. Ним, зі слів капітана, виявився мелітопольський завод "Ферро Макс". Цей бронежилет зняв із себе військовий, аби запевнити, що кулі у них не бронебійні і СВД пробиває не всяку пластину.

На жаль, власники "Бронедверей" "досить болісно сприйняли такі новини". Результати - невтішні. Сьогодні проти активіста Красулі уже відкрите відповідне провадження, і суд призначено на понеділок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ей , модери , передивіться фото до цього поста !
Відповісти
Взагалі пластини НЕ правильно тестували. Потрібно було одівати в бронежилет з пластиною яку потрібно відстріляти директора відповідальних за виробництво цих пластин (директор...) Тоді б жодних лівих пластин на передову не потрапило! І подавати до суду на активіста було б нікому.
Відповісти
Хотіли бабла накосити на людських смертях,а тут такий "облом".. Вже й напевно автівки собі дорогі придивлялися. Того директора без суду закопати в лісосмузі.У броніжилеті власного виробництва.Тварюки.
Відповісти
Шановні, моральна шкода на юридичну особу не стягуеться, а взагалі, якби вони робили якісні двері
, та бронежилети то не позивалися б. Дякую.
Відповісти
Останні новини
Волинські виробники неякісних бронепластин подають в суд на активіста. ДОКУМЕНТ
21 листопад, 2014, 16:16