Під стінами Луцького замку «переспівають» Адель на український лад

Під стінами Луцького замку «переспівають» Адель на український лад
У Луцьку змагатимуться лабухи з Великої Волині.

Цієї неділі, 23 листопада, розпочнеться запальний бій під стінами Луцького замку між десятьма найкращими весільними колективами Великої Волині – Волинської і Рівненської областей, повідомляє IA ZIK.

«Непідкупно і справедливо» виступи учасників оцінюватиме знаменитий гурт «Ot Vinta».

«Тільки на Волині весільний сезон починається восени! Бо поки бульбу не викопаєш – нема де шалаш поставити! Тільки на Волині медовий місяць проводять на Шацьких озерах! Тільки на Волині на кожного гостя беруть по пляшці горілки і по блоку цигарок, бо після другого столу обов’язковий конкурс від лабухів – мотнутись в Польщу і продати то якнайдорожче. Перемагає той, кого не злапали митники», – такими словами анонсує велику волинську битву музик ведучий «Лабух-шоу» Тарас Стадницький.

Тільки на головній забаві року гурт пенсіонерів «Барвінок» змусить танцювати усю знімальну групу та своїх конкурентів, а родинний гурт «Чачка» буде готовий побити всеукраїнський рекорд зі знання найбільшої кількості весільних пісень.

До речі, героїнею Волинського туру конкурсу можна вважати найстаршу учасницю проекту – 80-літню бабусю із гурту «Барвінок», чиє життя – як українські пісні, в яких є і запальне весілля, і щемлива туга.

Також судді оцінять героїзм співачки із тріо «Награш бенд», яка погодилася на участь у шоу на 7 місяці вагітності. Здивує «Ot Vinta!» і соліст «Забави», який заробляючи на життя музикою, не знає жодної ноти, а «все ловить на слух».

Тільки у Луцьку знаменита пісня Адель «Rolling in the deep» вперше прозвучить української мовою – до того ж одразу у двох кавер-версіях – від солісток гуртів «Мікс» і «Нехай».

Тільки у турнірі небитих музикантів українська легендарна «Ти ж мене підманула» пролунає у стилі рок-н-рол від «Шанс-мюзік» та у стилі «латино» від «Зе севен». А «тінь» Дзідзя переслідуватиме «Такалабу» і «Пластилін».

Ведучими на «Лабух-шоу» будуть Блез Малаба та Еріка.

«Ми хочемо, щоб учасники показали нам не лише, як добре вміють співати, а влаштувати справжнє шоу», – заявили судді із «Ot Vinta!».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пир во время чуми- подуріли до кінця волиняки. Мені соромно за вас, як нема де подіти дурну енергію - на Донбас, для хлопців з АТО концерти влаштовуйте. Хто плаче, в кого горе, а хтось біситься з жиру....
Відповісти
але це шоу не волиняки придумали. а ЗІК львівський
Відповісти
Останні новини
Під стінами Луцького замку «переспівають» Адель на український лад
21 листопад, 2014, 16:46