У Луцьку розгромили комуністів. ФОТО

У Луцьку розгромили комуністів. ФОТО
Невідомі у масках увірвалися до офісу волинських комуністів, зчинили безлад та побили присутніх.

Напад стався у понеділок, 24 листопада, близько 11:30, коли відбувалася звітно-виборна конференція місцевого осередку Компатії, - повідомляють Хроніки Любарта у соціальній мережі Facebook.

За словами працівника офісу компартії Анни Войтович, у двері офісу на другому поверсі постукали та запитали, чи замовляли піцу.

Коли двері відчинили, з темно-синього бусика, який стояв поруч, вибігли до десятка молодиків в камуфляжі та балаклавах та увірвалися в офіс. На вході дісталося першому секретареві Луцького міському партії Віктору Пащуку, якого потім доставили до лікарні.

За словами Анни Войтович, нападники шукали братів Коновичів та партійну касу. Перевернули телевізор, комп’ютер, вивернули сейф. Залазили також на горище та у підвал.

Також вона стверджує, що в одного з нападників був шеврон УНСО.

Лідер волинського Правого сектору Павло Данильчук на питання кореспондента ВолиньPost про те, чи був він сьогодні в офісі компартії, відповів, що Правий сектор робить усе можливе, щоб комуністичні організації не діяли на Волинській області та Україні загалом.

«Все, що я можу сказати, що «Правий сектор» і інші патріотичні організації роблять все можливе, щоб комуністичні організації, антиукраїнські організації не діяли на Волинській області та на території України загалом. Невідомі і відомі патріоти Волині перешкодили проведенню зборів антиукраїнських сил на Волині, зокрема й сьогодні», - зазначив Данильчук.

Нагадаємо, минулого тижня місцеві комуністи відвідали Луганськ, аби підтримати сепаратистів Донбасу та надати їм гуманітарну допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 48
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У вас методи такі ж як і в бойовиків на сході. Вас треба за ці методи розстрілювати. Через таких як ви на сході зараз війна, через ваші вчинки в людей сьогодні страх перед західняками. Звалити памятник, перекривити російськомовних і комуняку на гілляку - люди камінного віку. Сором.
Відповісти
Вичерпно,поділу,точно.Підтримую цілком і повністю.Ці мудаки не чім не кращі за сепаратюг.
Відповісти
Дійсно простіше простого звалити пам'ятник, або побити якогось комуняку, за якого сьогодні вже ніхто не заступиться. А от піти до Єремеєва, чи до Мартиняка і запитати, як вони виграють на стні міліонів держзамовлення, з ким при цьому діляться, кому, куди і скільки заносять - це зась. Бо усі ці "правосєкі", новобандерівці, свободівці і вся інша правонаціоналістична сволота ні на що інше не здатна. Це переконливо підтверджує їх керування в Тернополі, на Львівщині і І.- Франківщині. Напівграмотна, тупа і нахабна бидлота. Крім кричалок більше нічого не знають, не вміють і не хочуть вміти.
Відповісти
Сам з собою розмовляєш?
Відповісти
Розмовляю перш, за все, з тими, хто зрозумів, що таке "Свобода", ким, насправді, вона фінансувалася, коли була потрібна для підриву ситуації в Україні і безкровної анексії Криму, і, як результат, лишив "Свободу" поза стінами парламенту. Замість того, щоб це зрозуміти, безмозглі націоналюги і далі сприяють загостренню ситуації в державі.
Відповісти
Добре працює ФСБ. Одні їдуть підтримувати «нещасних» жителів донбаса, інші (бандерівці) трощать їх офіси і б'ють дюдей. Дивіться російські канали, репортаж уже є і мудаку Чуркіну буде що говорити.
Відповісти
темно-синій бусик з сакурою - Самооборони
Відповісти
За тим бусиком їздить сцикло, яке на майдані, в Столиці боялось голову висунути, тільки прапором махало... явно, що Він нікого побити не міг.
Відповісти
Вивчіть спочатку де і чиї автівки. Та, про яку говорите не є Самооборонівська, та і тієї машини там не було
Відповісти
мало дали!
Відповісти
І куда ми після цього всього йдемо, яка європа нас прийме. Ми дикарі і все - сомалі відпочиває.Все повинно бути в рамках закону, а не чинити самосуд.
Відповісти
А де ти був, коли риги гавлтували країну?
Відповісти
Боровся з Яником. В тому числі і на Майдані. Зараз треба боротися з дурнуватими націоналістами.
Відповісти
чого не спалили?, там все в дереві
Відповісти
І на деревах замість листя будем вішать комуністів
Відповісти
Всезнайка, дибілоїд, синя сакура -це автомайдан
Відповісти
отож бо
Відповісти
мОЛДОДЦІ МАЛО ДАЛИ....УХ МАЛО
Відповісти
Чому дивуватись-дебіли рулять, де ж наша свобода? Нехай кожен собі партію вибирає яку хоче, то чим кращі ці нелюди від колишніх?
Відповісти
Оцих вибирати-http://www.youtube.com/watch?v=UvuIke7NlE8
Відповісти
Отак і не має України за таких дикунів.Хто з вами буде жити в одній країні?Ганьба!!!
Відповісти
Давайте-давайте,дибіли,грайте в свою "толерантність".Якщо їх не придушити зараз,через місяць комуняки на пару з Ніфонтом присунуть сюди "руцкій мір"і "зєлйоних чєлавєчкав".Нічого вас Крим з Донбасом не навчив,ПРидурки.
Відповісти
Вкуси себе за жало шоб більше не жужжжжжжжало
Відповісти
100% підтримую!
Відповісти
Таке може бути. Але головна причина в тому, що керували Україною олігархи, не важливо Яник, Порох чи Тимошенко з Ющом. Комуністи їм просто запопадливо прислужували. А з прислужниками завжди боротися легше, ніж зі справжніми панами. От правосєкі і іже з ним чублять комуняк. А що це дасть, крім обурення "толерантної" Європи?
Відповісти
підтримую
Відповісти
а что касса? большая поди,............наверно в слитках золотых
Відповісти
Слів нема шо тут казати.
Відповісти
ШО ТУТ СКАЖЕШ
Відповісти
То онде, кажете, їхній офіс...
Відповісти
Шкода, що Кононовичам голови не розбили. Довбана худоба сєпарів підтримує і не боїться
Відповісти
Не офіс а кусень якоїсь дачі, вибивати падлину треба, яка розділяє Україну на 2 частини,не кажучи про те, що підтримує сепаратюг!
Відповісти
Що і цей раз "Коновічі" вийшли сухими з води. Коли вже тим підарасам голови позносять, сеператюги довбані. Молодці патріоти треба було нахєр спалити їхню богодільню москальську.
Відповісти
комуняки самі розромили офіс!!
Відповісти
Які все- таки красиві авто в нашої луцької міліції...
Відповісти
І коли вже тому Данильчуку надають тумаків,як він вже надоїв своїм геройством.Нехай знову їде на схід та повоює
Відповісти
Хлопці молодці,а ті хто пише на захист комуняк,схаменіться,певно вам байдужа смерть небесноі сотні,хлопців,батьків синів,які гинуть на війні,якби до когось із цих людей постукав біда в двері тоді можеш так і нк писали.
Відповісти
Люди пишуть не на захист комуняк, а проти вандальних диких методів боротьби, які по-перше абсолютно недієві, а по-друге реально лякають людей. Сила є, а розуму не треба????
Відповісти
У мене загинув на тій війні колега по роботі, мій дядько зараз добровольцем під Донецьком в окопах. Тому маю право сказати: є сила - їдьте на схід на допомогу, а не палочками перед комуністами махаєте. Мені блювати хочеться від такого "геройства", і тим хто воює на сході, повірте, теж.
Відповісти
Данильчук вже приіхав, вояка! Лише піар один, засранці!
Відповісти
данильчук + кононовичі = агенти фсб
Відповісти
Вам убивать друг друга - не надоело? Паны дерутся, а у казаков чубы трещат.
Відповісти
Кроме как бандитизм ничего другог не придумать
Відповісти
Паны дерутся, а у казаков чубы трещат.
Відповісти
повбивати сміття за підтримку сепаратистів!
Відповісти
До біса толерантність. Війна надворі. Хто сказав що ворога потрібно нищити тільки на фронті ? В тилу теж потрібно.
P.S. Я проти різноманітних молодчиків, але після відкритої підтримки нашими волинськими комуняками сеператистів - сам би спалив їхній офіс разом з членами партії.
Ми переможемо.
Відповісти
Як були комуністи то було що їсти
а як прийшли демократи то стало йой йой як погано
Відповісти
забули Небесну Сотню, забули Героїв, акі гинуть щоденно від тієї сволоти, яка продає країну путлєру і цим вибиває нашу націю... говорите про європейську толерантність?.. не заборонили компартію в 91-му - і от маємо... а ви говоріть про свою толерантність... щоденно гинуть Герої за вашу "толерантність", а вам комуняк шкода, тому що ваша хата скраю, тому що вас біда не спіткала... та, навіть, якщо спіткає і вашу дружину буде на ваших очах гвалтувати кацап - ви будете мовчати, бо що ж Європа скаже?.. неодноразово згадую слова Симона Петлюри:"Не так страшні московські воші, як українські гниди". От чеченці в себе під час війни діяли зовсім по іншому з ворогом, а ворог не лише на війні, а й в тилу. Щоб війна не розповсюдилася на всю країну потрібно заборонити компартію, а зрадників, які підтримують колорадів судити за всією строгістю згідно закону, а як ні - без закону, щоб зрозуміли... До речі кавказці зробили нам подарунок до річниці Революції Гідності: http://patrioty.org.ua/batalyon-kavkaz-virizav-blokpost-rosiyan-privitavshi-yih-iz-richnitseyu-revolyutsiyi/
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розгромили комуністів. ФОТО
24 листопад, 2014, 14:09