Розпочався судовий процес між скандальними виробниками бронепластин та волинським активістом

Розпочався судовий процес між скандальними виробниками бронепластин та волинським активістом
Попереднє засідання у справі виробника бронежилетів проти громадського активіста Володимира Красулі пройшло в Турійському районному суді.

До зали представників Феміди прибув лише відповідач. Натомість адвокат позивача на засідання не з’явився – повідомляє "Громадське.Волинь".

Володимир Красуля публічно висловив заперечення стосовно позову ТзОВ “Весь мир бронедверей”. Цей виробник звинувачує голову ГО “Волинські патріоти” у тому, що останній “навмисне, виконуючи замовлення недобросовісного конкурента, розповсюдив неправдиву інформацію через телебачення та пресу, чим наніс значну шкоду діловій репутації” позивача. Красуля ж вважає, що не винен у зменшенні прибутків виробника бронежилетів.

Нагадаємо, що причиною судового позову стала публікація в Інтернеті та зокрема на сайті “Громадського” сюжету про відстріл бронепластин від різних виробників снайперами на Володимир-Волинському полігоні. Володимир Красуля тоді на камеру оголошував результати польового експерименту.

Через півроку виробники бронежилетів вирахували нанесені їм збитки “неправдивими публікаціями у ЗМІ” та оцінили їх у 160 тисяч гривень. Із цієї суми 60 тисяч вимагають від турійського активіста у якості моральної компенсації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці "не хороші люди" щоб не вживати не нормативні словечка, живі здорові, та ще й вирішили грошенят скосити. Якщо їм це вдасться, тоді це буде лакмусовим папірцем. Були мудаки, мудаками і залишилися і всі бла бла, що ми ж інші і на нас тоді тиснули, а так ми ж хороші, як завжди бла бла... Горбатого тільки ... виправить!
Відповісти
Володю, ти врятува цілий взвод
550 пластин після скандалу не попали на фронт
Коли попадає просто куля в людині "дирочка " діаметром 10 мм, а коли " бронижелеті" від бронидверей,в людині отвір діаметром 10 см повного фаршу .Куля крім себе, набиває тіло осколками від "броні"
Відповісти
Останні новини
Розпочався судовий процес між скандальними виробниками бронепластин та волинським активістом
26 листопад, 2014, 08:29