Соболєв розповів, скільки чиновників вже офіційно люстровано

Соболєв розповів, скільки чиновників вже офіційно люстровано
Незважаючи на сильний опір системи люстраційним процесам в Україні, під дію закону "Про очищення влади" потрапили вже 354 чиновники.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Facebook новообраний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Харківський суддя своєю ухвалою зупиняє люстрацію земляка-прокурора; представництво ООН в Україні запрошує дані про люстрованих вагітних і хворих; СБУ не помічає у своїх лавах сотень вихідців з КДБ. Все це перші прояви організованої боротьби системи проти її очищення. І, одночасно, свідчення - очищення такі почалося", - пише Соболєв.

Він зазначає, що 354 людини вже люстровані офіційно. І це не рахуючи тих, хто сам звільнився у сподіванні, що закон скасують і можна буде непомітно повернутися. І тих, хто пройшов до нового парламенту і не може бути призначеним на жодну посаду - як Льовочкін, Бойко, Вілкул, пише він.

"Історія очищення України починає писатися, друзі. Люстрований і цей пан, який був ключовою тіньовою постаттю в Генпрокуратурі Пшонки, і який після перемоги Євромайдану якогось біса пересів у крісло прокурора Кіровоградщини. Люстрований керівник міліції громадської безпеки Чернігівщини, який особисто трощив Чернігівський Євромайдан, а після трагедії в Одесі цинічно був переведений відповідати за громадську безпеку там. Люстрований навіть дядько, який витратив 24 мільйона наших з Вами грошей на облаштування берегу Межигір'я. Так, нас чекають великий саботаж та намагання реваншу. Але як суспільство, ми зобов'язані втілити закон Про очищення влади якнайкраще", - переконаний новообраний нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
упав в Україну з Марса! Тепер запануємо...
Відповісти
Вибіркова люстрація просто. Ганьба Соболеву. ті, хто саджав наших побратимів взимку, так і на своїх місцях сидять
Відповісти