Грицюк може знову підвести опозицію

Грицюк може знову підвести опозицію
Балотування лідера волинської «Батьківщини» та колишнього голови облради Анатолія Грицюка у народні депутати по місту Луцьку є досить нелогічним.

Так вважають експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу, мотивуючи свою думку тим, що саме у Луцьку Грицюк програв вибори міського голови у 2010 році.

Нагадаємо, за інформацією головного редактора газети «Хроніки Любарта» Андрія Лучика, на Волині об’єднана опозиція вже провела попередні домовленості і визначилася з кандидатами по мажоритарних округах.

Так, кандидатом по виборчому округу з центром у Володимирі-Волинському має стати відставний генерал Служби безпеки Олександр Скіпальський, в окрузі №20 з центом у місті Горохові – депутат облради, голова обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів, у 21-му окрузі (центр - Ковель) депутат облради Ігор Гузь («Фронт Змін»).

За цією ж інформацією місто Луцьк, яке належить до виборчого округу № 22, від опозиції може представляти екс-голова обласної ради Анатолій Грицюк (ВО «Батьківщина»), а одномандатний виборчий округ № 23 з центом у Маневичах опозиція може довірити ректору Інститут розвитку людини університету «Україна», депутату облради Роману Карпюку (ВО «Батьківщина»).

Так само нелогічно, кажуть експерти, балотуватися Анатолію Вітіву по 20-му округу з центром у Горохові, коли він виграв «мажоритрку» до обласної ради саме в обласному центрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо грицюку ще земельки треба???
Відповісти
Куди іти куди звертатись? Хочу голосувати за Батьківщину, а терпіти не можу Грицюка. Що робити непредставляю, але за Гриця голосувати не буду. З такими кандидатами Юля буде сидіти весь срок.
Відповісти
Яким місцем думали щаб на такому кандидаті зупинитись!
Ну барани, все прос_руть!
Відповісти
Ось і повилазило волинське гімно на світ божий будівники щасливого майбутнього України старі свині до корита
Відповісти
За Батьківщину проголосую. За Грицюка - ніколи!
Відповісти
Грицюк не лише може, а й зможе знову підвести опозицію!
Відповісти
Феееееееееее... Яка гидота...
Відповісти
1. Грицюк не прогнувся, будучи на посаді голови облради. Подивіться на нинішнього...

2. Грицюк бере участь у акціях протесту. А ви писателі?

3. Грицюк пройде у парламент і не буде запроданцем. А ваші "благодєтєлі"?

4. Всі ці коменти працюють на одне (незалежно від авторів, і їхньої мотивації): щоб дезорієнтувати виборця, мовляв, я за опозицію, але за цю пику голосувати не буду... Писателі, ви ще кините свої срібники у того, хто вам платить!
Відповісти
Ви глибоко помиляєтесь,коли кажете таку гидоту про пана Анатолія.Він дуже мудра,хороша людина.Просто потрібно з ним поспілкуватись,щоб переконатись у цьому.Я вважаю,що всі помилки,які зробив він через те,що його оточують випадкові у політиці люди.Порада:пане Анатолію підбирайте собі фахових,мудрих,щирих працівників і помічників,лише тоді Ви підкорите Верховну Раду!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Грицюк може знову підвести опозицію
22 травень, 2012, 11:35