Податківці хваляться, що стали менше перевіряти бізнес

Податківці хваляться, що стали менше перевіряти бізнес
Протягом чотирьох місяців цього року на Волині проведено 56 планових документальних перевірок, що вдвічі менше аналогічного періоду минулого року.

Разом з тим, якість податкового аудиту суттєво покращилася. Про це свідчить той факт, що із донарахованих сум цього року до бюджету стягнуто на третину більше, повідомляє сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС в області.

За інформацією управління податкового контролю ДПС у Волинській області, 84,7% із донарахованих сум цього року надійшло до бюджету.

Зокрема, з початку року за рахунок контрольно-перевірочної роботи юридичних осіб на Волині бюджет отримав 9,8 мільйона гривень.

Як запевнила заступник голови ДПС у Волинській області Інна Степанюк, до плану-графіка перевірок як у першому кварталі цього року, так і надалі потраплятимуть лише ті підприємства, що створюють ризики для наповнення бюджету.

«І підприємницька спільнота, і податківці сьогодні зацікавлені у зростанні добровільної сплати податків. А от візит податкового ревізора із перевіркою до тих платників, які використовують схеми ухилення задля власної вигоди – вимушений та необхідний крок», – підкреслила Інна Степанюк.

У другому кварталі 2012-го кількість документальних планових перевірок залишиться незмінною.

Податкова, як і у першому кварталі цього року, перевірить лише 51 волинське підприємство.

Загалом у поточному році податкова перевірить не більше 200 підприємств Волині, що майже втричі менше порівняно з 2010 роком.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податкова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Податківці хваляться, що стали менше перевіряти бізнес
22 травень, 2012, 12:21