Під Луцьком змагалися екстремали

Під Луцьком змагалися екстремали
Впродовж двох днів, 19 і 20 травня, під Луцьком змагалися екстремали – перегони тривали 24 години у форматі «нон стоп».

Як повідомив один із організаторів пригодницьких перегонів «Alpinist adventure race 2012» Ігор Спасовський, змагання тривали 24 години «нон стоп»: спортсмени рухалися протягом доби без сну та відпочинку, долаючи дистанцію на велосипеді, пішки, плавали, виконували різні технічні етапи. При цьому потрібно було постійно орієнтуватися на місцевості, щоб не заблукати.

Загалом учасники подолали більше 150 кілометрів на велосипедах, 20 кілометрів пішки та близько кілометра вплав.

За словами Ігоря Спасовського, такі змагання дуже популярні у світі. На Волині ж вони відбувалися вперше, зібравши близько 40 команд з різних областей України.

Для багатьох учасників це були перші подібні змагання. Утім, попри всі труднощі, екстремали впевнено долали дистанцію серед волинських лісів та боліт.

«Парадокс мультигонок: те, що вимагає найбільше сил і злості на дистанції, залишає найглибший слід серед позитивних вражень та емоцій», – зазначив один із учасників перегонів.

«Завдяки спонсорам змагань – виробнику спортивного одягу «Craft» та виробнику рюкзаків «Turbat» – переможці були щедро нагороджені призами. У класі «Вело» ними стали Валерій Макарук та Віктор Вітюк, а у класі «Трек» Тарас Мельник та Юрій Головачек», – повідомив Ігор Спасовський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під Луцьком змагалися екстремали
22 травень, 2012, 17:55