У Луцьку збираються закрити жіночу консультацію

У Луцьку збираються закрити жіночу консультацію
У Луцьку планують закрити жіночу консультацію, натомість вагітних оглядатимуть сімейні лікарі.

Про це пише Олена Оксенчук на своїй сторінці у соцмережі Вконтакте.

«Шановні вагітні та жінки Луцька, нашу жіночу консультацію пан Кошель Ф.Г. (Начальник управління охорони здоров`я луцькоі міськоі ради) хоче закрити!

Вагітних за його планом будуть оглядати сімейні лікарі у поліклініках, які протягом 2-х тижневого стажування «будуть мати необхідну кваліфікацію», досвід та знання. Окрім того, тепер нам доведеться стояти в чергах разом із хворими на різноманітні хвороби (не виключено, що і небезпечні для вагітних) і т.д!

Натомість, приміщення жіночоі консультаціі буде відведене для приватних прийомів лікарів.

Відстояти Жіночу Консультацію м.Луцька, висловити свою думку відносно даних намірів ми зможемо 10.12.2014 у середу о 14.00 в приміщенні Жіночої Консультаціі, очікуємо присутність пана Кошеля Ф.Г. та Романюка М.Я.

Прохання небайдужих долучитись до протесту та захистити своі інтереси! 067-117-37-75 Олена», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клас одне не достроїли друге вже закривають!! Де нашим жікам наших дітей народжувати ???
Відповісти
Для Вас, вочевидь, не існує різниці між Жіночою Консультацією та Пологовим будинком.
Закривають консультацію, а не пологовий.

Відповісти
Дівчата,в Жіночій консультації грамотні лікарі,ми в БЕЗПЕЦІ.
Відповісти
От уроди....
Відповісти
А на скільки професійні сімейні лікарі???
Відповісти
А всі кваліфіковані лікарі з жіночої консультації будуть приймати приватно в цьому ж приміщенні? Нічого собі розвернули..... На рівному місці одним розчерком пера жіночу консультацію зробили платною! Цікаво. а Кошель свою дружину повів би в загальну чергу разом з хворими на ОРЗ та грип?
Відповісти
Як на мене за такі заздалегідь корупційні і шкідливі для населення ініціативи треба відразу звільняти чиновників, які пропонують це
Відповісти
Ще такоi нiсенiтнтці не чула! Я не дуже люблю нашу жіночу коесультацію, але альтернативи таких лікарів немає, вагітна жінка повинна йти до гінеколога, до спеціаліста, а сімейні лікарі-це лікарі загальноі практики, які не мають жодного досвіду роботи з ваг
Відповісти
Дівчата, це просто жах!!! Що ці начальники роблять- ма
абуть їхні доньки стоять на обліку у класних лікарів жіночої консультації, а не в терапевтів. Ми будемо боротися! Слава Україні!
Відповісти
видно, що Кошель Ф.Г. ніц не знає про жіноче здоров"я!!!!!!!!!
жіноча консультація має бути!!!!!!!!!!!!!!!! це дурня якась, ніхто з вагітних чи просто на огляд до гінеколога ніколи не піде в поліклініку. де купа різних болячок літає і де немає таких крутих спеціалістів . як в нашій жіночій консультації!!!!!!!!!!!
Відповісти
Волиньска область одна з лідерів за рівнем народжуваності в Україні і вони ще хочуть закривати консультацію для вагітних? Скільки зараз проблем мають вагітні жінки з виношуванням дитини, й Чорнобиль й теперішня екологія все йде не на користь нашому здоровью. Й треба щоб жінку консультував та вів вагітність кваліфікований лікар-гінеколог, а не сімейний лікарь! З нашими цінами зараз на все де брати гроші на приватні прийоми? це жах, що робиться! я рахую що ні в якому разі цього не треба допускати!
Відповісти
Люди! А Кошелю не пора на пенсію? Невже у нас немає грамотниї молодих людей,ЯКІ Б ВИРІШУВАЛИ ДОЛЮ МЕДИЦИНИ МІСТА? Він при кожній владі сидить в одному і тому ж кріслі і лиже дупу владі. Вибачте за все ж літературні слова
Відповісти
Я думаю, що вже потрібно змінювати чиновників на місцях. Навіщо платити податки державі, за які повинні утримуватися медичні заклади, краще вііддати їх волонтерам, які і медичну службу організують, і армію одягнуть і накормлять, і т.д.
Відповісти
Ну що за телепень той кошель...Як до такої дурні додуматися можна було???
Відповісти
А де обговорення?
Відповісти
Гріш ціна такому виданню, яке публікує новину, посилаючись невідомо на кого в якійсь соцмережі.. А потім, що і недивно, виявляється, що це фейк. Ви - Засіб Масової Інформації - і неправдиво інформуєте людей. Невже так важко фільтрувати, що пишете?
Відповісти
стою на обліку в жіночій консультацііна даний момент.і вже три тижні тому заповнювала анкету анонімного опитування на рахунок закриття консультаціі!так що це все не чутки,а чергові безглузді нововведення наших чиновників!мені народжувати у січні і я щаслива що встигла до цих "чудових"змін!
Відповісти
Все закінчиться тим, що приміщення жіночої консультації, вже комусь сподобалось. У Рівному, наприклад, кілька років тому жіноча консультація перетворилась на приміщення господарського суду. Хто ж в"їде в луцьку жіночу консультацію - покаже час. Але подібні оборудки, зазавичай, проходять за дуже мотивованих обставин
Відповісти
Коли ви тварі подавитесь???!!!
Відповісти
В інтернет-виданнях та соціальних мережах розповсюджується неправдива інформація про закриття жіночої консультації комунального закладу «Луцький клінічний пологовий будинок».
Управління охорони здоров’я Луцької міської ради офіційно інформує, що дана інформація є неправдивою, провокативною та не відповідає дійсності. (переглянути наказ УОЗ ЛМР)
Управління охорони здоров’я сприяє наближенню акушерсько-гінекологічної допомоги за місцем проживання у межах пішохідної доступності в центрах первинної медико-санітарної допомоги міста, у яких працюють кваліфіковані лікарі-акушер-гінекологи. А тому, відповідно до чинного законодавства, вагітні жінки за їхнім вибором можуть стати на облік для спостереження в лікаря-акушер-гінеколога як за місцем проживання, так і в жіночій консультації, яку ніхто не планував закривати.
Варто зауважити, що це той випадок, коли права жінки навпаки розширюються, а не обмежуються. Право вибору лікаря або закладу надається жінці.
Всі, у кого є сумніви чи запитання з цього приводу, можуть звернутись за роз’ясненням до головного лікаря КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» Токарчука Михайла Михайловича (тел. 234444) та завідувачки жіночою консультацією Ларіної Любові Федорівни (тел. 232397).
Відповісти
от чесно я в це не вірю!!!! наша верхівка просто боїться шо почнеться кіпіш. і їм не вдасця зробити запланого ще з 2013 року!!! цей заклад потрібний !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а Волинь посту рекомендую фільтрувати свої новини і не бути продажними!!!! бо це не просто так через годину після цієї статті написали шо то не правда і ЖК ніхто не закриє, і дивно що Волинь пост так швидко там закрив всі коменти. щоб ввести людей в оману!!!!!!!!!!!!!!!!!! але багато людей знають правду!!!!
Відповісти
Я розумію шо жінкам з області і паталогіями потрібна консультація і може таким чином хоть полякають лікарів і вони прийдуть до тями!! Це сама жахлива консультація і пологовий в мене 6 подруг народили в синуулому і році і цій лікарні і в жодноі не пройшли роди просто спокій без ніяких казусів! Те саме стосується консультації , не буду говорити за всіХ лікарів але з тими шо стикались моі подруги це жесть вибачте .. Вони взагалі неразу не поливилися дивіт ніяких консультацій і замірів, ніякого тиску і пульсу не разу не поміряли все шо робили це бабло брали і на аналізи напрвленн виписували!! Але згідна з тим шо подурги моі теж халатні і так до цього від неслись! Слава Богу після ускладнень але всі живі! І мамочки і дітки!
Відповісти
Жіноча консультація потрібна не лише жінкам з області чи з патологіями. тули ходять навіть багато лучанок які планують вагітніти. або просто на огляд! і так, це дійсно ваші подруги халатні, якшо їм було не цікаво як проходить їхня вагітність!!!!!!!!!!!!!!!!!! і перший раз чую. що там виписують неправильні аналізи, скільки разів там здавала стільки разів і аналізи сінево підтверджували. що і в ЖК і в сінево результати аналізів однакові!!!
Відповісти
Коли завагітніла я дила в києві там звичайно навіть не зрівняти рівень лікарів і обслуговування з цією консультацією( поскільки на 7місяці перефхали в луцьк) хотіла стати сюди на облік але СЛава БОгу мною почав управляти здоровий розум) вагітність була без паталогій мені не потрібно було шось надзичайне і я поіхала подивитися яка лікарня в Ліпінах!! Я всім раджу там народжувати !! Це ідеальне місце ! Тихо спокійно можна домовитися з лікарем!! Акушери супер ніяких проблем!! Вже пройшло більше року після родів в мене тілтки позитивні спогади про ці дні бо такий персонал пошукати треба!! І кого цікавитт гроші то це в рази дешевше!! А мене подомовлнності роди приймав завідуючий Фронц! І сам сказав мені персонал не бачлуватии санітаркам і медсестрам гроші не плати як це прийняти ми тут робимо своя роботу!! І мені роди там обійшлися з платною палатою в 2000тис грн ! І повірте там все так круто шо я коли вже мене виписували на 3 день і сама підійшла і все таки залишила подякую чудовим акушеркам і медсестрам!! Це просто мені було приємно!
Відповісти
не треба тут ляля. про ваші роди нікому не цікаво!)
тут тема про те що Жіноча консультація дуже важлива і потрібна для нашого міста! і жіноча консультація не має ніякого відношення до луцького роддому!
Відповісти
обдераловка грошей з непрофесійними лікарями!!!ЛЮДИ ВИ ПРОСТО НІЧОГО КРАШОГО НЕ БАчили!! Мені є з чим рівняти!! Вот і все!!
Відповісти
В нашому місті є маса занедбалих приміщень, які Кошель може ппофінансувати та відремонтувати,для приватних лікарів.
Відповісти
В нашому місті є маса занедбаних приміщень,які Кошель може профінансувати та відремонтувати для надання можливості лікарям приватно заробляти кошти та піднімати свій рівень кваліфікації,звичайно Кошель і про свій зазор не забуде,тому не хай сидять на своїх задницях і нікуди не лізуть. Я хотіла б побачити в черзі його дружину чи доньку,яка сидить посеред безліч хворих з різними хворобами,мені дуже боляче і прикро,що нас оточують такі нелюди!!!!
Відповісти
В нашому місті є маса занедбалих приміщень, які Кошель може ппофінансувати та відремонтувати,для приватних лікарів.
Відповісти
Таке враження, що Слава писала лівою рукою через праву ногу - "повірте там все так круто шо я коли вже мене"...
А з "платною" палатою? Повелась на старий і добрий лохотрончик-розводяк платними палатами.
Відповісти
я просто звикла до комфорту і гарного обслувовування !!! .... А хто ні, то їм не звикати то бидлятського ставлення персоналу в цій консуляції з постійними чергами!!!!
Відповісти
Після безрезультатного тижневого лікування ОРЗ сімейним лікарем, він же ж наполегливо порадив мені звернутися в платну клініку Виговського. Яким чином безголові сімейні лікарі зможуть спостерігати за вагітними?
Відповісти
Правду ви Олена говорите А х сукі"!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збираються закрити жіночу консультацію
02 грудень, 2014, 16:10