У Володимирі-Волинському знайшли кошти на подарунки для дітей

У Володимирі-Волинському знайшли кошти на подарунки для дітей
Цьогоріч батькам, які зазвичай отримують новорічні подарунки на роботі, доведеться купувати їх самостійно, проте у Володимирі-Волинському знайшли кошти на це у міському бюджеті.

Про це повідомив директор Володимир-Волинської районної виконавчої дирекції волинського обласного відділення фонду соціального страхування тимчасової втрати працездатності Григорій Цаль-Цалько під час оперативної наради.

Коштів у Фонді соціального страхування на новорічні подарунки у 2014 році не передбачено.

Не отримають «соцстрахівські» цукерки і діти пільгових категорій.

З 1 травня 2014 року Законом України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення умов для економічного зростання в Україні» зменшено пропорцію розподілу внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.

З метою затвердження збалансованого бюджету Фонду на 2014 рік правління Фонду 30 травня 2014 року затвердило зміни до кошторисів програм відділень Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей на 2014 рік, відповідно до яких кошти на фінансування позашкільного обслуговування,
в тому числі придбання дитячих новорічних подарунків, у 2014 році не передбачено, - повідомляється на офіційному сайті Фонду соціального страхування.

Однак з міського бюджету Володимира-Волинського вирішили виділити кошти на подарунки учням та дитсадківцям. Їх покладуть малечі під ялинку під час новорічних ранків. Тож зовсім без цукерок діти не залишаться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському знайшли кошти на подарунки для дітей
02 грудень, 2014, 16:02