Жіночу консультацію у Луцьку не закривають, - міськрада

Жіночу консультацію у Луцьку не закривають, - міськрада
У Луцькій міській раді офіційно інформують, що інформація про закриття жіночої консультації є неправдивою.

В інтернет-виданнях та соціальних мережах розповсюджується неправдива інформація про закриття жіночої консультації комунального закладу «Луцький клінічний пологовий будинок», повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Управління охорони здоров’я Луцької міської ради офіційно інформує, що ця інформація є неправдивою, провокативною та не відповідає дійсності.

«Управління охорони здоров’я сприяє наближенню акушерсько-гінекологічної допомоги за місцем проживання у межах пішохідної доступності в центрах первинної медико-санітарної допомоги міста, у яких працюють кваліфіковані лікарі-акушер-гінекологи. А тому, відповідно до чинного законодавства, вагітні жінки за їхнім вибором можуть стати на облік для спостереження в лікаря-акушер-гінеколога як за місцем проживання, так і в жіночій консультації, яку ніхто не планував закривати.

Варто зауважити, що це той випадок, коли права жінки навпаки розширюються, а не обмежуються. Право вибору лікаря або закладу надається жінці.

Всі, у кого є сумніви чи запитання з цього приводу, можуть звернутись за роз’ясненням до головного лікаря КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» Токарчука Михайла Михайловича (тел. 23-44-44) та завідувачки жіночою консультацією Ларіної Любові Федорівни (тел. 23-23-97)», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку планують закрити жіночу консультацію, натомість вагітних оглядатимуть сімейні лікарі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все як і завжди. Ми піднімаємося сходами в гору, які ведуть в низ.
Відповісти
Какие квалифицированные врачи акушер гинекологи в поликлинике?они что беременных видели? Они что знают что с ними делать?пропустят болячки всякие вот тогда опять все вернут как было. Зачем эти эксперименты с народом. Сколько можно????
Відповісти
А чому ж брехивий "святий" товстенюк зі своїми "новинами" бреше? Скільки можна нести лайно, бруд, кому від того краще чи легше? Чому люди не підкотять смітник до цього святого пана?
Відповісти
А чому ж брехивий "святий" товстенюк зі своїми "новинами" бреше? Скільки можна нести лайно, бруд, кому від того краще чи легше? Чому люди не підкотять смітник до цього святого пана?
Відповісти
Дописувач "вагітний" - явно відбілювач
Відповісти
Що злякалися бунту? Тому й не закривають, бо народ мовчати не буде, а буде боротися за свої права.
Відповісти