На Волині борються з корупцією серед податківців

На Волині борються з корупцією серед податківців
Вимоги антикорупційного законодавства працівникам органів ДФС на Волині донесли під час 582 роз’яснювально-профілактичних заходів.

У колективах працівників Об'єднаної державної податкової інспекції, Головного управління ДФС в області та Ягодинської митниці постійно реалізується комплекс заходів виховного і правового характеру для запобігання корупційних проявів та ризиків, - наголошують в управлінні власної безпеки ГУ ДФС у Волинській області.

Як правило, це виступи співробітників управління власної безпеки та заходи індивідуальної профілактики правопорушень. Зокрема, протягом одинадцяти місяців 2014 року проведено 582 таких заходів.

Водночас, в управлінні внутрішньої безпеки можливі корупційні ризики та прояви в органах Міндоходів та ДФС Волині досліджували в ході 82 службових перевірок.

У результаті проведеної роботи керівникам органів податкової та митної служби в області внесено 7 подань для вжиття заходів реагування за фактами виявлених порушень, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 працівників.

Зважаючи на вжиті профілактичні заходи, спрямовані на усунення причин та умов, які сприяють вчиненню корупційних проявів, за матеріалами перевірок, здійснених працівниками управління, складено один адмінпротокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення.

Окрім того, до правоохоронних органів скеровано 30 матеріалів щодо порушень чинного законодавства працівниками органів ГУ Міндоходів у Волинській області та Ягодинської митниці, які вони вчинили при виконанні службових обов’язків.

З початку року співробітниками управлінням власної безпеки вивчено та перевірено 49 кандидатів, які претендували на вакантні посади в Головному управлінні Міндоходів у Волинській області та ГУ ДФС в області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в Горохові?
Відповісти
А що в луцьку? немає таких ?
Відповісти