Хочуть продати будинок-пустку у центрі Луцька

Хочуть продати будинок-пустку у центрі Луцька
Будинок на Крилова,1 де до 2007 року розміщувався департамент соціальної політики, у 2012 році виставлятимуть на аукціон для продажу.

Про це повідомив начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Тарас Яковлев, йдеться у публікації «Титанік» у центрі Луцька» на ВолиньPost.

Загалом, приміщення уже тричі намагалися продати, щораз – за меншу ціну. У 2008 році його цінили у 8 мільйонів гривень, у 2009-му – у 4,2 мільйона, у 2011 – у 3,8 мільйона гривень.

Тарас Яковлев вважає, що продати це приміщення завадила, зокрема, зависока ціна на нього.

«Тоді уже відчувалася фінансова криза. Й окрім того, ціна – 8 мільйонів гривень – була зависокою. Тому не продали. Хоч і були бажаючі – приходили, оглядали, прицінювалися», - розповідає Тарас Яковлев про першу спробу пролати будинок у 2008 році.

«На перший погляд ціна, яку ставили за цей готель, була привабливою. Але я провів екскурсію цим приміщенням: перший і другий поверхи були у нормальному стані, а третій – у надзвичайно аварійному. На третьому поверсі – гнилі балки і дах, який тримає ті балки, той поверх майже розібраний. Бажаючих придбати цей об’єкт на аукціон не знаходилось, бо ціна наче добра, але, коли починаєш аналізувати цей об’єкт, то приходиш до висновку, що ціна не відповідає ринку», - коментує ситуацію луцький бізнесмен, депутат міської ради Олег Чернецький.

Начальник відділу управління комунальним майном Тарас Яковлев заявив, що вже у цьому році приміщення знову виставлять на аукціон. Уже й грошову оцінку у експертів замовили.

«Звичайно, стартова ціна буде нижчою, ніж 3,8 мільйона гривень. Але продати цей будинок – єдиний для нас вихід. Будинок не використовується, тому руйнується. А ті інвестиції, яких потребує будівля, щоб довести його до ладу, місту точно не під силу. Та й бюджет чимось наповнювати треба», - каже Яковлев.

Читати більше у публікації «Титанік» у центрі Луцька».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позор. Щоб скільки вільної площі пиллю припадало. Чи не називається це "злочинною безгосподарністю", за яку в тюрму садять???
Відповісти
ціна на зараз у цьому районі мінімум 5000 у.о за метр. Скільки ж візьмуть? певно по 1000 грн))))
Відповісти
Ви знаєте ціну таких розвалюх??? подивіться фото. по тисячі - і то забагато
Відповісти
Останні новини
Хочуть продати будинок-пустку у центрі Луцька
23 травень, 2012, 15:26